Rubriek

Nieuws

Rubriek

Genieten aan het strand en uitwaaien in Rockanje, wie wil dat nou niet?! Rockanje is een voormalige heerlijkheid en een badplaats gelegen aan de Noordzeekust, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Het hotel staat in een natuurlijk decor van bos en duinen aan de kust van Voorne aan Zee. In het hotel kunt u heerlijk genieten en ook ’s avonds uitstekend dineren. Vanuit uw hotel wandelt u door de duinen zo het strand op. Een heerlijke plek om 3 dagen te genieten en uit te gaan waaien aan het strand in Rockanje!

3 Dagen Genieten en Uitwaaien in Rockanje

Ontdek dit fijne hotel

Het hotel beschikt over een heerlijk buitenzwembad, omgeven door bomen en ons zonnige terras, met heerlijke ligbedden voor onze hotelgasten. Een 30 meter bad, met een ondiep gedeelte speciaal voor de kinderen of om zelf even lekker te relaxen. Verblijf je in ons hotel, dan kan je de gehele dag gebruik maken van ons zwembad.

uitwaaien in Rockanje

 

Het hotel beschikt ook over een privésauna. Heerlijk ontspannen met zijn tweeën in onze Finse sauna, met koud dompelbad, ligbedden met televisie, kleedruimte en douches. Warm lekker even op na een verfrissende strandwandeling en voel je helemaal als nieuw!

Bij de brasserie kun je dagelijks terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt stukje boterkoek, lunch, diner of een lekkere bite. Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Pieter Peeman, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten. Gegarandeerd genieten!

Rockanje

Rockanje is een kustplaats gelegen in Zuid-Holland. Het beschikt over uitgestrekte zandstranden aan de Noordzeekust. Deze stranden zijn populair voor zonnebaden, zwemmen en andere watersportactiviteiten. Rockanje heeft recreatiegebieden zoals het Breede Water en het Oostvoornse Meer. De omgeving van Rockanje bestaat uit duinen en natuurgebieden. Het Voornes Duin biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Met zijn ligging aan de kust heeft Rockanje vaak een nautische sfeer. Jachthavens en watersportfaciliteiten dragen bij aan de maritieme ambiance.

Komt u dit jaar ook uitwaaien in Rockanje tijdens een heerlijk weekendje weg?

Bekijkt u ook dit uitwaai arrangement in Egmond aan Zee!

Met vriendelijke groeten,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Heerlijk de natuur in met deze TOP 5 wandelarrangementen in Nederland! Geniet jij van een heerlijke wandeling in de natuur maar ben jij je eigen omgeving zat. Bekijk dan een van deze 5 toppers en ga er lekker op uit!

Heerlijk 2 dagen wandelen door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met verblijf in Soesterberg

Trek de schitterende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in om te genieten van rust, ruimte, natuur en een compleet verzorgde overnachting! Dit wandelarrangement heeft het allemaal. Het maakt niet uit in welk seizoen u komt, de omgeving van Soesterberg is altijd mooi. Bij aankomst in het hotel ontvangt u handige wandelroutes en onze persoonlijke tips en aanbevelingen.

Strand & Wandelarrangement in Egmond aan Zee

Ben jij eerder een fan van de zee en het strand? Dan past dit wandelarrangement in Egmond aan Zee perfect bij jou! Kom na een heerlijke strandwandeling tot rust in een prachtig **** Hotel. Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee en op maar 100 meter afstand van het strand. In de avond lekker bij het hotel blijven? Dat kan! Je kunt u=in de gezellige bar terecht voor uw favoriete drankje.

4-daags wandelarrangement voor de echte wandelaars in Vijlen

Op een bijzonder ‘Limburgs’ plekje, hoog op de Vijlenberg ligt dit gastvrije hotel. Deze behoort zeker thuis in de TOP 5 wandelarrangementen in Nederland. In dit hotel wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een familiehotel mag verwachten. U verblijft hier 4 dagen met 3x ontbijt en 3x diner voor een uitstekende prijs. Geniet ook in het mooie Heuvelland en wandel hier de mooiste wandelroutes.

Top midweek gehad, een hotel waar je nog gewoon gastvrij wordt ontvangen. Mooie schone kamers, goede betrokken en vriendelijke bediening. Kortom je voelt je er thuis. Wandelroutes zijn aanwezig in meerdere afstanden.
Wij raden dit arrangement zeker aan, wat een prachtige on-Nederlandse omgeving.

Heerlijke midweek wandelen in Montferland

Het Montferland, één van de parels van de groene Achterhoek, heeft alles in huis voor iedereen die houdt van het buitenleven. Een midweek genieten van de mooiste wandel- en fietsroutes, gezellig shoppen en cultuur snuiven. Het kan allemaal in deze mooie omgeving! Het familiehotel is gelegen in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorpje Beek in de gemeente Montferland. Het ligt aan de Duitse grens in de directe nabijheid van het ca. 2000 ha. Berghse bos. Bij uitstek de ideale plek om uw wandel-, fiets- of nordic walking tocht te starten.

Drie dagen wandelen en wild spotten op de Veluwe!

Wandelen en wild spotten kan op de Veluwe. Daarom hoort dit wandelarrangement ook zeker thuis in de TOP 5 wandelarrangementen in Nederland. De luxe chalets bevinden zich aan de rand van het bos, dus vraag vooral even aan de bar wanneer u het beste wilde dieren kunt gaan “spotten”. 

Mooie omgeving, prachtige wandel- en fietsmogelijkheden zowel in de de bossen, heide of langs de Ijssel. Leuk verblijven in de nette chalets. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Een aanrader !

Liever wandelen in het Duitsland? Klik hier! 

Met vriendelijke groet,
Jaimy Buiting
Recreatief.nl
Mail:reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Best wishes for 2024! Want daar zijn we dan alweer, het nieuwe jaar is aangebroken. Tijd om 2023 achter ons te laten en ons te focussen op een nieuw jaar vol goede voornemens en nieuwe doelen!

Namens het team van Recreatief.nl wensen wij u een fantastisch 2024 toe en dat u maar mag genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft.

Best wishes for 2024!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van unieke aanbiedingen en leuke tips voor arrangementen in Nederland?
Meld u dan aan op onze website voor de nieuwsbrief!

Vindt u het leuk om te zien wat wij dagelijks posten op Facebook? Druk dan op: Vind ik Leuk!

Best wishes for 2024!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

2024 staat al weer bijna voor de deur! Heeft u zin om in stijl het nieuwe jaar in te gaan? Kom het nieuwe jaar inluiden in Beieren. Verblijf 6 dagen lang in een luxe 4-sterren wellness- en golfhotel in Bad Griesbach, geniet van uitmuntende diners, gezellige activiteiten en ga swingend het nieuwe jaar in tijdens de Sylvester party met een Hollywood thema!

Het Sylvester arrangement in Bad Griesbach is inclusief:

  • Welkomstdrankje in de bar op 28 december
  • 5x Overnachting
  • 5x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4x Een diner
  • Stok schieten op 29 december
  • Traditioneel Beiers buffet op 30 december
  • Feestavond met live muziek en Hollywood thema op 31 december
  • Nieuwjaarswandeling op 1 januari

Het nieuwe jaar inluiden in Beieren

4-sterren wellness- en golfhotel in Bad Griesbach

Kom het nieuwe jaar inluiden in Beieren! Geniet 6 dagen lang in een wellness- en golfhotel in Duitse plaatsje Bad Griesbach, midden in de Rottal heuvels. Het hotel beschikt over 205 elegante hotelkamers, met diverse kamertypes: comfortkamers, suites, studio’s, max suites, max studio’s, eerste klas kamers en maximaal eerste klas kamers. Gedurende uw verblijf kunt u onder andere gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten, fitnessruimte en het sport- en activiteitenprogramma. Ook kunt u hier genieten van een breed aanbod aan massages en behandelingen. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er gezellige live muziek verzorgd in de bar. U gaat hier feestelijk het nieuwe jaar tijdens de Sylvester party met een Hollywood thema!

Programma

28-12:
Aankomst met welkomst cocktail in de hotelbar.
Van 16.00 tot 22.00 uur Boswintermarkt in het Kurwald met ambachtslieden, culinair aanbod en muziekoptredens
Live muziek in Hotel Maximilian en in de wijnbar “Zum Heurigen” op loopafstand.
’s Middags wafels bakken in de hotellobby en ’s avonds proeven in de hotelbar

29-12:
Van 16.00 tot 22.00 uur Boswintermarkt in het Kurwald met ambachtslieden, culinair aanbod en muziekoptredens
Stokschieten

30-12:
Traditioneel Beiers buffet in de avond

31-12
Sylvester party met live muziek met het thema ‘Hollywood’

1-01
Nieuwjaarswandeling

2-01
Vertrek

Het nieuwe jaar inluiden in Beieren

Kom het nieuwe jaar inluiden in Beieren! 

Liever oud en nieuw vieren op de Wadden?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Heeft u zin om weer een keer lekker te gaan golfen maar weet u nog niet waar? Wij hebben 3 leuke tips in Limburg, waar u heerlijk kunt golfen. Limburg is een van de mooiste provincies van Nederland. Sla uw slag op de golfbaan en overnacht daarna in een hotel. Golfen in Limburg is hartstikke leuk!

Golfen in Zuid-Limburg – 2-daags Golfarrangement – Hotel midden op de golfbaan

Met dit 2-daagse golfarrangement verblijft u in een comfort appartement in het golf resort in Brunssum, centraal tussen de heuvels van Zuid-Limburg en het prachtige natuurgebied de Brunssumerheide. Het hotel ligt midden op de baan! Na een intensieve dag golfen bent u zo op uw kamer, gedurende uw verblijf bij dit golf resort in Limburg. De golfbaan beschikt over 45 unieke holes. De 27-holes Champions Course kent een diversiteit die voor Nederlandse begrippen uniek is. Geen hole die op een andere hole lijkt! In het arrangement zit een green-fee voor 18 holes inbegrepen. Kom golfen in overnachten in het prachtige Limburg!

Nachtje wegdromen in een Noord-Limburgs Kasteelhotel en 18 holes golfen net over de grens

Wakker worden in een karakteristiek 13e-eeuws kasteelhotel midden in de weldadige natuur in Noord-Limburg? Kom een nachtje genieten in Baarlo! Baarlo staat bekend om zijn vele kastelen. Het nabijgelegen Nationaal Park De Maasduinen en natuurgebied De Peel zijn zeker een bezoekje waard. Tijdens uw verblijf in Limburg geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Golfen gaat u doen op de golfbaan bij Golfclub Haus Bey. Op 20 minuten afstand van het hotel ligt de Duitse golfbaan. De golfbaan heeft een lengte van 5948 meter en beschikt over een 18 holes baan en een 6 holes baan. 

2-daags Golfarrangement in Weert – Hotel aan de golfbaan

Zoekt u een bijzonder hotel aan de golfbaan, kom dan lekker golfen in Weert. Deze golfbaan is een absolute aanrader. U overnacht in een stijlvol hotel en gaat een dag golfen op de Championship Course. Het hotel ligt heel ideaal aan de golfbaan, vanuit uw hotelkamer staat u middenin de prachtige natuur van Limburg. In het restaurant Brasserie L kunt u genieten van verrukkelijk eten, grenzend aan hole 18 strijkt u neer op het grote zonnige terras.  Kom op adem tussen de holes door of geniet van een middagje in de natuur. Dat wordt een heerlijk weekendje golfen in Limburg!

golfen en overnachten in Limburg

 

Liever golfen in België?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Is het weer tijd voor een heerlijk actief weekendje weg? Plan uw volgende wandeltrip in Limburg! Wandel door het prachtige Limburg en overnacht bij een historisch kasteel in Oud-Valkenburg. Kom 3 dagen lang wandelen en genieten!

Overnacht bij een kasteel

In het dorpje Oud-Valkenburg ligt het prachtige kasteel. De oorspronkelijke burcht Schaloen was niet het sprookjeskasteel dat we nu kunnen zien staan. Omstreeks het jaar 1200 is Schaloen gebouwd als verdedigingsburcht in opdracht van de familie Van Hulsberg. Vanuit deze historische locatie kunt u gemakkelijk Valkenburg te voet verkennen of de natuur intrekken. Wandel door de adembenemende omgeving in Limburg en overnacht bij een historisch kasteel. Het complex beschikt over meerdere gebouwen: het kasteel, het Koetshuis, het Poortgebouw en het Tiendgebouw. Omdat het kasteel nog word bewoond is het niet mogelijk om te overnachten in het kasteel zelf. Het kasteel wordt deels omringd door een beschermd natuurgebied. Het is een unieke, bosrijk omgeving. Kom naar Limburg, wandel en overnacht zelf bij dit historische kasteel en waan u weer even in de Middeleeuwen.

In het voormalige koetshuis kunt u tegenwoordig knusse vakantiewoningen vinden met twee verdiepingen. De vakantiehuisjes hebben een woonkamer, eethoek, eigen badkamer en kookgelegenheid. In het Tiendegebouw kunt u verblijven in sfeervolle hotelkamers met uitzicht op het kasteel en de tuin. De hotelkamers beschikken over een tv, zithoek, koffie- en thee faciliteiten en een eigen badkamer. Genieten van lekker eten kunt u in de brasserie in het Poortgebouw.

valkenburg limburg kasteel

Valkenburg

Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor gasten die de gezelligheid van Valkenburg willen ervaren maar ook genieten van rust in een historische ambiance. Binnen 20 minuten wandelt u naar het centrum van het altijd plezante Valkenburg. In Valkenburg zijn er meerdere leuke grotten waar u met een gids doorheen kunt wandelen, een echte aanrader tijdens een bezoekje aan Zuid-Limburg! Valkenburg wordt ook wel de ‘Mergelstad’ genoemd. Bovenop de Cauberg kunt u genieten in een lekker ontspannen in Thermae 2000. Er zijn erg veel gezellige restaurantjes en barretjes te vinden in het centrum. De rodelbaan in Valkenburg is een leuke activiteit, geschikt voor het hele gezin! Tijdens kerst vind u in Valkenburg een uitgebreide kerstmarkt in de grotten! Wilt u liever naar een grotere stad? Maastricht ligt op 20 minuten rijden vanaf het kasteel.

Wandel in Limburg en overnacht bij een kasteel!

Liever naar een kasteel in België?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805