Dit jaar Oud en Nieuw vieren op de Wadden Eilanden? Boek dan één van deze leuke arrangementen en vier Oud en Nieuw op de Wadden! Liever naar Terschelling of brengt u liever een bezoek aan Ameland? Het is beide mogelijk! Lees hier meer.

4-daags Oud en Nieuw arrangement op Terschelling met een verblijf in een appartement

Met zijn tweeën of het hele gezin er tussenuit en Oud en Nieuw vieren op Terschelling. Ontdek de onweerstaanbare charme van dit prachtige Waddeneiland Terschelling in winterse sfeer en verblijf in een heerlijk appartement. Genieten aan het strand of struinen door de duinen en relaxen in uw eigen appartement. U bent er hier echt even tussenuit met de jaarwisseling!

Oud & Nieuw arrangement op Terschelling met Live muziek – 5 dagen heerlijk genieten

Vanaf uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht over de haven en de Waddenzee. Op Oudejaarsavond staat er een heerlijk 4-gangen diner voor u klaar met live muziek en rond middernacht zullen we het nieuwe jaar inluiden met bubbels en vuurwerk! Dit 4-sterren hotel aan de haven van Terschelling is een prachtige locatie voor wie Oud en Nieuw eens op een andere plek wilt vieren dan thuis. 

Oud & Nieuw vieren op Ameland – 3 dagen genieten aan het Strand

Kom heerlijk uitwaaien aan de westkust van Ameland. Tijdens dit heerlijke 3-daags oud & nieuw arrangement aan het strand kunt u lekker uitwaaien en genieten van heerlijke diners. Om 24.00 uur wordt er getoost op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen.

Viert u dit jaar Oud en Nieuw op de Wadden?

Bekijkt u ook dit leuke arrangement op de Waddeneilanden!

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Kijk hier!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur