Attractiepark Slagharen is gelegen in Slagharen, provincie Overijssel. Geniet met z’n allen van de meer dan 40 attracties voor jong en oud, de wervelende shows, de live-acts en de zwembaden. Maak het uitje tot een compleet feest met één van de smakelijke menu’s. Attractie- & Vakantiepark Slagharen beschik over vele (thema-) restaurants waar overheerlijk in groepsverband gegeten en gefeest kan worden.

Het park bestaat uit een hele grote straat waar je niet alleen attracties kunt vinden maar ook veel winkels en restaurants.

Attracties
Er zijn ongeveer 50 attracties in het park, waaronder er twee achtbanen zijn. Dit zijn de Thunder Loop en de Mine Train. De wildwaterbaan in het park heet de Ripsaw Falls. Er is ook een speciaal zwembad. Tijdens de boottocht in de Wild West Adventure kom je indianen tegen en zie je water branden! Voor de kinderen kunnen ze een ritje maken op de pony, onder begeleiding. Het theater in het park is genaamd ”Western Village Theater”, waar je vele indianen en cowboysfilms kunt kijken maar er is ook een spannende stunt show, live! Naast al deze attracties zijn er ook vele dingen te doen voor kleinere kinderen en zijn er ook een aantal familie attracties.

Overnachten
Je kan overnachten in het park, maar dan niet in een hotel zoals je zult verwachten. Er staan stacaravans, bungalows en je kan overnachten in wigwamtenten. Als je je eigen caravan mee wilt nemen kan dat ook want er is ook een camping. Overnacht u liever in een luxe hotel? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Entertainment
Niet alleen kun je genieten van de vele attracties maar er zijn ook verschillende dingen georganiseerd op gebied van entertainment. Wat dacht je van genieten van de populaire Western Parade of vind je het straattheater erg leuk van de Main Street Music and Dance Company? Randy & Rosie maken het avontuur compleet en gaan samen jou op zoek naar het mysterie van de gevonden hoed. Wil je even lekker lachen, kom dan naar het American Circus waar het bekende Italiaanse clownstrio Caveagna de boel op z’n kop zetten. Tijdens de zomervakantie kun je nog meer lol beleven want dan is er de Mardi Gras parade. In de herfstvakantie kun je genieten van muziek, dans en show en is het park omgetoverd tot een prachtige, magische wereld.

Kijk hier voor meer informatie over Attractiepark Slagharen.

Redacteur