Rubriek

Seizoenen

Rubriek

TOP 3 Nieuwe golfarrangementen in Duitsland

Bent u een fanatieke golfer en wilt u eens op een andere baan spelen? Duitsland heeft verschillende mooie banen waarop er gespeeld kan worden. Geniet van een heel weekendje weg en golf een of zelfs twee dagen op een van de banen. Deze nieuwe arrangementen in Duitsland zijn zeker de moeite waar om eens naar toe te gaan.

Ontdek het land van de duizend bergen en golf op een van de prachtige banen.

 1. 3-daags Golfarrangement met 2 greenfees en heerlijk slapen in een sfeervol landhotel
 2. 3 daags Golfarrangement in het Sauerland – incl Greenfee golfbaan Winterberg
 3. Golfen in het Land van de duizend bergen – 3-daags arrangement geschikt voor elk niveau

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Top 3 Strandweekend in Noord-Holland

Bent u toe aan een heerlijk weekendje uit waaien aan de kust? Beleef een 3 daags weekendje weg en komt tot rust in een van deze mooie hotels. Maak bijvoorbeeld mooie strandwandelingen in Egmond aan zee of ga juist per fiets uitwaaien in Wijk aan zee.

Kom bij tijdens een ontspannen strandweekend in Noord-Holland.

 1. 3 Dagen heerlijk Uitwaaien aan het Strand in Egmond aan Zee
 2. Verwenarrangement in Bergen aan Zee! 3 dagen genieten aan zee
 3. 3-daags Strandarrangement in Wijk aan Zee

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Top 5 Vriendinnenweekend met activiteiten voor in het najaar

Wilt u nog eens een heerlijk weekendje weg met vriendinnen? In het najaar zijn er nog genoeg leuke weekendjes waar bij er leuke indoor activiteiten zijn. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan in een escape room en zie te ontsnappen binnen de tijd. U kunt ook genieten van een rondvaart, bezoek aan de Euromast of ga juist een avondje uit naar de film met vriendinnen. Natuurlijk is er ook mogelijkheid om te gaan shoppen in een van deze leuke steden.

Geniet van een weekendje weg met vriendinnen in het najaar.

 1. Escape-weekend op Nationaal Park Veluwezoom
 2. Super vriendinnenspecial – Voordelig weekendje weg met vriendinnen op de Veluwe!
 3. Vriendinnenweekend Rotterdam – Slapen met uitzicht op de Erasmusbrug – Rondvaart – Bezoek Euromast
 4. Vriendinnenarrangement in Scheveningen – Nachtje weg en lekker Shoppen
 5. 2-daags Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
recreatief.nl

Top 3 Zomers dagje uit in Voorthuizen

Ga met vrienden, vriendinnen of familie eens dagje uit op de Veluwe. Geniet van een huifkartocht voor jong tot oud en ga heerlijke potje bowlen. Bent u met een wat actiever en sportiever gezelschap dan kunt u ook eens gaan buggy rijden of een mooie tocht per e-scooter maken over de Veluwe.

Ontdek de Veluwe en geniet van een heerlijk dagje uit in Voorthuizen.

 1. Huifkartocht bowlen en tafelgrillen – Beleef de Veluwe op zijn best!
 2. E-scooteren op de Veluwe inclusief High Tea
 3. Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Vakantie vieren is iets dat je beslist nodig hebt in de huidige maatschappij. We leven bijna dagelijks in de stress en dan moet je beslist af en toe de accu weer even opladen. Iedereen heeft natuurlijk een favoriete manier om vrije tijd door te brengen, maar het verlangen naar de natuur kent ieder mens wel. Dat is de reden dat kamperen zo populair is. Je kunt even alles vergeten en te midden van het groen weer tot jezelf komen. Dat geldt ook voor de wintersport. De bijna eindeloze hellingen en de witte pracht van de bergen hebben een kalmerend effect. Het is ook daarom dat wintersport ook populair is geworden in een land dat zelf geen bergen kent. Steeds vaker kiest men ervoor om in de zomer de natuur in te trekken om lekker te gaan kamperen en in de winter de lange latten onder te binden.

Het opslaan van je kostbare kampeerspullen, ski’s en rugzakken

Als je even een rekensommetje maakt, zal je al snel beseffen dat de totale waarde van de spullen die je speciaal hebt gekocht voor je vakantie behoorlijk oploopt. Het is vaak een probleem om thuis een goede plaats te vinden voor deze kostbare items. Kampeerspullen kunnen best tegen een stootje als je voor goed onderhoud zorgt. Hetzelfde geldt voor je ski’s en rugzakken. Zorg ervoor dat alles pico bello in orde is, voordat je de spullen opslaat voor een volgende vakantie. Maar als dat is gebeurd, komt de vraag waar je die spullen moet opslaan totdat ze weer nodig zijn voor een volgende vakantie. Een kelder of garage biedt misschien wel voldoende ruimte, maar het is hier vaak te vochtig voor je dure vakantiespullen en bovendien zijn de spullen dan ook nog eens slecht bereikbaar. Ook een zolder is als locatie beslist niet ideaal. Het is een hele opgave om alles te verzamelen als je er weer op uit wilt trekken. Waar vind je nu een goede plaats, die schoon, droog, goed bereikbaar en ook nog eens veilig is? Heb je er al eens over gedacht om opslagruimte te huren?

Veilige opslagruimte huren in Nederland

Het verhuren van opslagruimte aan particulieren is vooral in de Verenigde Staten zeer gebruikelijk. Ook in Europa komt het steeds meer in zwang, omdat we ook steeds meer spullen krijgen. Veilige opslagruimte huren in Nederland doe je bijvoorbeeld bij Shurgard. Dit gerenommeerde bedrijf heeft 61 locaties in Nederland waar je terecht kunt. De voordelen van het huren van een opslagruimte zijn groot. Je krijgt immers de beschikking over een ruimte waar jij bijna 24/7 terecht kunt met je persoonlijke toegangscode. Dat betekent dat je je vakantiespullen voor het grijpen hebt, zodra je weer op pad gaat. Als jij jouw spullen goed voorbereid in de opslagruimte stopt, gaan ze extra lang mee. Op die manier verdien je de kosten van opslag weer terug. Weet je niet hoeveel m3 opslagruimte je nodig hebt? Er zijn ook hiervoor handige tools ontwikkeld, zodat je zonder veel moeite voor de juiste opslagruimte kunt kiezen. Check wel altijd wat opgeslagen mag worden vanwege de veiligheidsvoorschriften. Wist je trouwens dat het huren van opslagruimte heel flexibel is?

Wilt u een fantastische avond beleven op het Vrijthof in Maastricht met Andre Rieu dit jaar? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog deze schitterende 3 daagse trip met een avond concert van Andre Rieu en 2 nachten in een schitterend landgoed!

Laatste plaatsen dus boek op tijd!

Er zijn inmiddels al diverse data volgeboekt dus wilt u het dit jaar zelf ook in levende lijve beleven boek dan snel! De beschikbare data van de concerten vindt u in het arrangement zelf.