Top 5: Leukste Vriendinnenweekenden! Samen met je vriendinnen opzoek naar een van de leukste Vriendinnenweekenden? Dan zit u hier precies goed. Voor een Vriendinnenweekend in de Weerribben met leuke activiteiten of een Vriendinnenweekend op de Veluwe u bent bij ons aan het juiste adres!

Samen met je vriendinnen een weekendje weg met leuke activiteiten! Bij een echt vriendinnenweekend horen natuurlijk ook echte vriendinnen! Plan samen met je beste vriendinnen een datum en bekijk onze Leukste Vriendinnenweekenden. Dan weet ik zeker dat jullie een onvergetelijk Vriendinnenweekend beleven met een van onze TOP 5: Leukste Vriendinnenweekenden.

Geweldige weekenden heb je met geweldige mensen!

Maak gebruik van een Workshop naar keuze, kom scooter rijden, maak gebruik van een heerlijke High tea met een e-scootertocht of zoek de stoere kant op en ga buggy rijden! Tevens is echt van alles mogelijk met onze TOP 5: Leukste Vriendinnen weekenden!

Onze TOP 5: Leukste Vriendinnenweekenden

 1. 2-daags Escape Vriendinnenweekend op de Veluwe – Scooter rijden en Escaperoom
  Met dit 2-daagse Escape weekend zitten jullie helemaal goed. Escape aan de drukte van de week. Blijf comfortabel overnachten in een van de Finse Chalets.
  Ontdek de Veluwe per scooter, ontsnap uit onze Kolemijn escaperoom en sluit af met een heerlijk diner.
 2. Stoer vriendinnenweekend met buggy rijden en Bowlen – TOP 5: Leukste Vriendinnen weekenden
  Geniet met je beste vriendinnen in een unieke lodge op de Veluwe.
  Buggy rijden, bowlen, midgetgolfen, lunch, diner en ontbijt.
 3. Super vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet
  Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe.
  High tea, diner, fototocht, een leuke GPS e-scootertocht.
 4. Tour de Achterhoek
  Oneindig veel lol maken en een heerlijke tour door de Achterhoek op de Solex. Met het Tour de Achterhoek arrangement geniet je samen met je vrienden/vriendinnen van een onvergetelijke dag in één van de mooiste landschappen van ons land.
 5. Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum
  Slapen en dineren in een Gooische villa,
  genieten van een film in de gloednieuwe Vue bioscoop of maak gebruik van de Gooische Vrouwen Shopping fietsroute met een Goodie Bag vol met tips voor in het Gooi.

Heb je vragen over een van de TOP 5: Leukste Vreindinnenweekenden of ben je toch opzoek naar iets anders? Daarnaast kan je altijd eens kijken op onze website: Vriendinnenweekend.nl
Je kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer: 088-5405805

Groetjes,
Christel Gieling
Redactie Vriendinnenweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.