Wil je dit keer eens wat anders doen samen met je vriendinnen? Dan hebben wij een mooie top 3 samengesteld met unieke en bijzondere korte tripjes met een Escaperoom arrangement.

Geniet samen met je vriendinnen van een bijzonder weekendje weg met de hit van 2019 een bijzonder escaperoom arrangement.

Hieronder de complete escaperoom top 3 met vriendinnenuitjes!

  1. 2-daags Escape Vriendinnenweekend op de Veluwe – Scooter rijden en Escaperoom
  2. Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel
  3. Vriendinnenweekend met escaperoom en BBQ

Dit zijn alle 3 super weekendjes met super leuk escaperoom activiteit. Enjoy !

Nog eens 3 x  inspiratie voor je super  vriendinnenweekend ?

  1. De Vriendinnenweekend.nl TOP 10
  2. SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet1927 keer verkocht met gemiddeld cijfer  8.7 !

  3. Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribben met workshop, High Wine, ontbijt en avondeten – 551 keer verkocht met gemiddeld cijfer een 9.0 !

Veel plezier

Vriendinnenweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.