Ga jij elk jaar met dezelfde vrienden een weekendje weg en weet je niet waar jullie nu weer naartoe moeten gaan? Of is dit jouw eerste vriendenweekend en ben je op zoek naar wat leuke suggesties? Bekijk dan eens deze 5 TIPS voor het vriendenweekend organiseren!

Vriendenweekend organiseren

Ben jij aan de beurt om het volgende vriendenweekend te organiseren? Super leuk! Maar hoe begin je hier eigenlijk aan? Er komt hier namelijk een heleboel bij kijken en door het grote aanbod zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Wij geven jou graag tips hoe jij het beste een vriendenweekend organiseert! Met deze tips ben je helemaal voorbereid voor een vriendenweekend organiseren.

Er zijn een aantal stappen die belangrijk zijn voor het organiseren van een vriendenweekend. Overal moet rekening mee gehouden worden. Denk hierbij aan de wensen van de groep, die vaak nogal uiteen kunnen lopen. Is het gezelschap waar je weg mee wilt gaan bekend? Is er een datum geprikt en is er een het budget bepaald? Dan is het nu tijd om te kijken naar deze 5 tips voor een vriendenweekend.

Vriendenweekend organiseren – 5 TOPPERS!

Vriendenweekend met Escaperoom, BBQ en Overnachten in een Villa
Tip 1 voor het vriendenweekend organiseren. Op zoek naar een gezellig vriendenweekend? Dan is dit compleet verzorgde vriendenweekend absoluut een aanrader! Je overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa en slaapt dus altijd met zijn allen in een accommodatie. Tijdens het weekend zijn er heel veel leuke activiteiten inbegrepen zoals een escape room, high beer of high wine, dagje uit met keuze uit 3 trips en nog veel meer!

3-daags Vriendenweekend in de Achterhoek – Scooterrijden, Kanovaren en Escape Room
Een compleet verzorgd Vriendenweekendje in de Achterhoek. Je gaat samen kanovaren, een Escape Room spelen en Scooter rijden door de prachtige Achterhoek. Je slaapt in een monumentale villa gelegen op loopafstand van het centrum. In het restaurant serveren wij kleine gerechtjes voor shared dining, super gezellig.

Stoer Vriendenweekend met Buggyrijden en Bowlen op de Veluwe
Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vrienden? Dit stoere Vriendenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Actief groepsweekend in Gelderland – Schietorama en escape tour op de Veluwe
Een vriendenweekend organiseren op de Veluwe in Gelderland. Werkt het weer niet mee? Dan verplaatsen we de activiteiten gewoon naar binnen! Weer of geen weer, dit actieve groepsweekend kan altijd doorgaan! Er zitten vele leuke activiteiten in maar ook zeker momenten om even gezellig bij elkaar te zitten.

Weerribben cruise arrangement in Overijssel met DAFjes en E-choppers toeren
Optimaal genieten van luxe en comfort tijdens je verblijf in de Watervilla’s in Ossenzijl. Terwijl je volledig ontzorgd wordt ga je een dag op pad met jouw eigen DAF en een dag heerlijk e-chopper toeren. Zo kun je dit gebied uitstekend verkennen. En wil je even het water op, dan pak je toch jouw eigen sloep die bij de villa ligt.

Nu kan het niet meer misgaan. Met deze tips met het vriendenweekend organiseren vlekkeloos verlopen verwachten wij!