Het is weer eens tijd om samen met je vriendinnen iets leuks te gaan doen. Waarom gaan jullie niet eens naar een leuke stad voor een Vriendinnenweekend om lekker te shoppen, de stad te verkennen en om te overnachten? Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je leuke dingen blijft ondernemen en dat is nog leuker om samen met je vriendinnen te doen. Even weg van thuis om je hoofd leeg te maken, zodat je daarna weer met volle moed verder kunt gaan met je “normale” levensstijl.

Heerlijk een dagje shoppen in een bruisende stad en natuurlijk niet te vergeten om even lekker op het terras te gaan zitten. Het is natuurlijk wel erg leuk als je naar een stad gaat waar je nog niet eerder bent geweest of nog niet helemaal gezien hebt.

Ik heb een leuke selectie gemaakt van leuke steden voor een Vriendinnenweekend. Lekker genieten samen met je beste vriendinnen van een weekendje ertussenuit.

Leuke steden voor een Vriendinnenweekend

 • Shopping arrangement met overnachting in Den Bosch
  Heerlijk een dagje shoppen in Den Bosch, terrasje pakken. Den Bosch is een bruisende winkelstad waar u tijd te kort komt! Boek daarom dit speciale Shopping arrangement en blijf een nachtje slapen. Super leuk om met vriendinnen te doen!
 • Vriendinnen Shopping Arrangement – Tot 70% korting in Roermond!
  Een dag shoppen bij Designer Outlet Roermond en daarna heerlijk tot rust komen en overnachten in dit 4-sterren hotel. Met dit arrangement kan je met vriendinnen genieten van een dagje shoppen met kortingen die oplopen tot wel 70%. Kom lekker een weekend shoppen met je vriendinnen en bezoek Designer Outlet Roermond.
 • 2 daagse City Trip Breda – Vriendinnenweekend met Shop en Funroute
  Er even lekker tussen uit en ondertussen een prachtige historische stad ontdekken. Het kan met dit speciaal samengestelde arrangement voor een korte citytrip. Inclusief de Historische kilometer en Shop en Fun route zodat u zich heerlijk kunt uitleven in de binnenstad.
 • Vriendinnenweekend – Shop Until You Drop in Leiden
  Heerlijk Shoppen in Leiden. Tijdens dit 3-daags arrangement kunt u genieten van de stad en de natuur. Bij terugkomst in het hotel kunt u genieten van de wellness of van een culinair diner! Een leuke combinatie met een dagje shoppen en aansluitend lekker relaxen in het hotel en wellicht de stad Leiden verder verkennen.
 • Shoppen in CentrO Oberhausen – 2-daags Vriendinnenweekend net over de grens
  Ga gezellig met je vriendinnen een weekendje shoppen in het grootste winkelcentrum van Europa. Meer dan 200 winkels wachten op je in CentrO Oberhausen. Overnachten in een leuk hotel gelegen in het centrum van Oberhausen en er is een Centro cadeaubon bij het arrangement inbegrepen dus shop ze!

Nog niet helemaal gevonden waar je naar opzoek bent? Niet getreurd! Je kunt ons ruime aanbod vinden op: www.vriendinnenweekend.nl.

Willen jullie liever een dagje uit dan een weekendje? Neem dan eens een kijkje op: www.vriendinnenuitjes.nl.

Redacteur