Is het tijd voor een weekendje weg met je vriendinnen? Bij het organiseren van een vriendinnenweekend komt veel kijken. Bekijk onze tips en ideeën.

Stap 1 – Wanneer?
Als eerste moeten jullie een geschikte datum kiezen waarop iedereen kan (die kan soms erg lastig zijn met een baan, sport en kinderen). Plan een datum ruim in het voren, dan weet jij bijna zeker dat die datum nog beschikbaar is.
Hebben jullie een datum gekozen? Super! De moeilijkste stap hebben jullie nu gehad.

Stap 2 – Waar?
Nederland kent vele leuke en diverse gebieden. Kiezen jullie voor een vriendinnenweekend dicht bij huis of wil je liever een nieuwe regio in Nederland ontdekken? Populaire regio’s voor een vriendinnenweekend zijn: de Veluwe, de Achterhoek, Giethoorn, de Biesbosch, Zuid-Limburg of het Noordzeestrand.

Stap 3 – Wat?
Wat gaan jullie doen tijdens jullie vriendinnenweekend? De keuze is reuze! Houden jullie van:
Sportief, bijvoorbeeld: lasergamen of bowlen.
Ontspannen, bijvoorbeeld: beautyweekend of shoppen.
Culinair, bijvoorbeeld: een high tea, wijnproeverij of high wine.

Ik heb voor u onze 5 Nieuwste Vriendinnen Weekendjes weg op een rijtje gezet. Lekker genieten samen met je beste vriendinnen van een weekendje ertussenuit.

Nieuwste Vriendinnenweekend top 5

 1. Vriendinnen Voordeel arrangement in de Weerribben – Samen genieten van een weekendje weg
  Voordelig genieten met vriendinnen in een bungalow in de Weerribben. Inclusief: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, high tea, workshop naar keuze, gourmet of BBQ en een high wine. 
 2. Vriendinnenweekend met solex rijden door prachtige landschappen
  Heerlijk genieten van een weekendje in de natuur. Lekker eten, mooi hotel, lekker zwembad, solex plezier en een bijzondere streek, aanrader !
 3. 2 daagse City Trip Breda – Vriendinnenweekend met Shop en Funroute
  Lekker shoppen in Breda tijdens het volgende vriendinnenweekend inclusief shop & funroute. Super leuke City Trip! Inclusief: overnachting inclusief ontbijt, 3-gangendiner, ontdek Breda pakket en gratis entree Holland Casino.
 4. Vriendinnenweekend in Duitsland – ALL-IN Genieten net over de grens
  Net over de grens genieten van een ALL IN Vriendinnenweekend? Stop met zoeken en boek dit weekendje weg. Inclusief: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, lunch en diner, alle drankjes zijn inbegrepen, gratis toegang tot Kernies Familiepark en gezellig entertainment. 
 5. Vriendinnenarrangement in Scheveningen – Nachtje weg en lekker Shoppen
  Slapen in Scheveningen en genieten van een dagje shoppen in Den Haag. Inclusief: overnachting inclusief ontbijt, uitgebreid bittergarnituur en een dagkaart voor de tram naar Den Haag.

Nog steeds niet gevonden wat jullie zoeken? Bekijk dan het ruime aanbod op Vriendinnenweekend.nl. ( … en doen de mannen lastig ? Stuur ze naar Mannenweekend.nl 🙂 )

Wil je een dagje uit ipv een weekendje weg kijk dan eens op Vriendinnen uitjes .nl

Redacteur