Dagjes uit naar het waterrijke Giethoorn, ook wel het Venetië van het noorden genoemd om haar mooie kanaaltjes, is de perfecte plek voor een dagje uit of weekendje weg. Aan het roer van een punter of fluisterboot kunt u op uw eigen houtje Giethoorn ontdekken of stap in een rondvaartboot met gids die u heel dagje uit Giethoorn en omgeving laat zien.  Giethoorn is een perfecte bestemming voor een dagje uit of weekendje weg. Druk ? Wel nee alleen in het dorpje gezellig met de bootjes daarbuiten is het een oase van rust.

Ik zou zoveel kunnen vertellen over een leuk dagje uit naar Giethoorn.  Je moet het gewoon beleven !

Restaurant de Rietstulp

Meer dan 700 beoordelingen en een gemiddeld cijfer 8,6. Restaurant de Rietstulp is dé gastvrije Giethoornse ondernemer waar u 1 bij onze prachtige complete giethoorn arrrangementen kunt boeken.

Leuke uitjes Giethoorn

Als eerst verwijs ik je hier naar heel veel leuke korte artikelen die je laten zien hoe veelzijdig deze bestemming is. Onze redactie promoot al 20 jaar deze fantastische bestemming. Onze partners behoren tot de betere toeristische ondernemers in Giethoorn. Gegarandeerd een leuk uitje dus. Laat je verrassen door de artikelen en lees de beoordelingen van mensen die al eerder geweest zijn !

Dagje uit Giethoorn 

Voor een gezellig dagjes uit met vrienden en familie is  Giethoorn een goede tip. Bekijk hier een verzameling van blog berichten die geschreven zijn rondom een dagje uit in Giethoorn. 

Rondvaart Giethoorn

Geniet van een de schitterende omgeving van de Weerribben, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per punter, fluisterboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid buffet of barbecueOntspannend heen en Inspannend terug groepsuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een familiedag of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp.

Site tip !

Volop dagje uit Giethoorn arrangementen zoekt en boekt u op Ontdek Giethoorn .nl

Nationaal Park Weeribben Wieden

In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben-Wieden aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn vindt u aan het water ook veel leuke hotels. Omgeven door een oase van rust en ruimte. De hotels hebben een  romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.  Kijk op weekendje weg giethoorn voor enkele leuke arrangementen.

Geniet van de zomer in het prachtige Giethoorn ! Lekker fietsen, wandelen, met een bootje varen door het waterrijke dorp en natuurgebied De Wieden. Er is zoveel te beleven 

Klant beoordelingen

“Dit was bijzonder prachtig dit giethoorn. zeer mooie boottochten en fietsroute.En wat een leuk hotel wij boeken vaker via HotelsinGiethoorn.nl.”

“Een hartelijke ontvangst, een vriendelijke schipper met een mooi en goed verhaal dat bij onze interesses aansloot. Daarna de sfeer geproefd van toeristisch Giethoorn. Ook bij de bowling een warme ontvangst, goede uitleg. Tot slot een heerlijk pannetjes diner, met naast het vlees lekkere groente, warm en koud.”

Wij hadden nog niet gehoord van het fenomeen “High beer” maar wij hebben dit ervaren als een herhaling vatbaar. De timing tussen de verschillende biertjes en de hapjes is prima geregeld. een dikke 10 vriendelijke groetjes Jeffrey”

“Wij hebben een fantastische dag gehad, erg goed verzorgd. De knapzak was boven verwachting uitgebreid, en het 3 gangen diner was ook erg goed verzorgd. uiteraard hebben wij ons prima vermaakt op de boot in Giethoorn, ondanks het toch wat tegenvallende weer. Wij zouden dit aan iedereen aan kunnen bevelen.”

Met recreatieve groet,
Christel Gieling

Recreatief.nl / Giethoorn.Tips

 

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.