Rubriek

Rondvaart

Rubriek

Heeft u dit jaar de taak gekregen om het jaarlijkse groepsuitje voor de familiedag of vrienden dag te organiseren? Maak dan samen een gezellig uitstapje naar de gezellige stad Den Bosch. Dit groepsuitje met rondvaart door Den Bosch is dan zeker wel wat voor jullie! Jullie zullen gegarandeerd samen een gezellige dag in Den Bosch beleven.

Groepsuitje met rondvaart door Den Bosch

Tijdens dit groepsuitje door Den Bosch vaart u samen met de familie of vrienden in een grote boot in 2,5 uur door Den Bosch. Onder het genot van een gezellige borrelplank vindt de Bossche PubQuiz plaats. Hierin worden jullie uitgedaagd! Hoe goed kennen jullie de stad Den Bosch? De rondvaart start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Eventueel zijn andere vaartijden en een invulling van het programma zijn in overleg mogelijk.

Wilt u liever een andere inhoud van het programma tijdens de rondvaart door Den Bosch? Aan boord van deze boot zijn veel mogelijkheden met bijvoorbeeld een rondvaart met pannenkoeken eten, workshop Bossche bollen maken of een wijnproeverij aan boord. Er zijn veel mogelijkheden tijdens het groepsuitje met rondvaart door Den Bosch!

Liever een groepsrondvaart door Giethoorn, Rotterdam of Tolkamer? Kijkt u voor ons gehele aanbod aan rondvaarten voor groepen op: groepsrondvaart.nl.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Altijd al eens zeehonden willen spotten? Dat is mogelijk tijdens deze rondvaart in Rotterdam! Kom zeehonden spotten en varen. Aan boord van dit schip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Ontdek de havens tijdens het zeehonden spotten en varen

De rondvaart neemt u mee naar de 2e Maasvlakte en daar ontdekt u de zeehonden en zeereuzen. Rotterdam staat bekend om zijn wereldhaven. Tevens is het gebied ook de leefomgeving van vele zeehonden. Ontdek met de rondvaart de haven en zijn natuur, u komt zo dichtbij de zeereuzen en zeehonden dat u ze bijna kunt aanraken! Wacht niet langer en kom zeehonden spotten en varen!

Deze rondvaart brengt u naar het Europoortgebied met extra aandacht voor de Europahaven. U ziet een grote verscheidenheid aan diverse industrieën zoals container- en ertsoverslagbedrijven.

Dinnershows aan boord

De Dinnershows zijn interactief. Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze Dinnershows. Het is een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Benieuwd geworden naar de beschikbare data voor dit arrangement? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Geef bij uw reservering dan duidelijk aan welke datum en vaart u wenst en wij regelen de rest. Kijkt u voor ons gehele aanbod op: Rondvaart.tips

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

De mooiste wateren ontdekt u met onze rondvaarten! Als u op zoek bent naar een unieke manier om Nederland te verkennen, dan zijn onze rondvaarten over de wateren een uitstekende keuze. Of u nu een toerist bent die voor het eerst naar Nederland reist of een inwoner die zijn eigen land beter wil leren kennen, onze rondvaarten bieden een unieke manier om de prachtige wateren van Nederland te ontdekken.

De Mooiste Hollandse wateren ontdekt u met onze rondvaarten op rondvaart.tips

Met onze rondvaarten kunt u genieten van de mooie plaatsen. De deskundige gidsen zullen u vergezellen tijdens uw reis en u voorzien van interessante informatie en feiten over de geschiedenis en cultuur van de plaatsen die u bezoekt.

Bovendien zijn sommige rondvaarten ook geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften, bedrijfsuitjes en andere speciale gebeurtenissen. De boten zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten om uw evenement tot een succes te maken.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een ontspannende dag op het water of een speciale gelegenheid wilt vieren, onze rondvaarten bieden een unieke en onvergetelijke ervaring die u niet mag missen!

Boek vandaag nog uw rondvaart op rondvaart.tips !

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Een gezellige dag in Giethoorn ervaren? Boek dan dit geliefd en compleet dag arrangement in Giethoorn! Wist u dat dit arrangement al meer dan 1000x verkocht is? Gegarandeerd beleeft u met dit arrangement een leuke dag weg met de vriendin, familie of collega’s.

Trappen, Varen en High tea arrangement in Giethoorn

U wordt ontvangen in het restaurant met een lekker kopje koffie of thee en boerenbrok. Daarna ontdekt u met de elektrische fiets het dorp Giethoorn en de omgeving. Bij terugkomst van de fietstocht stapt u aan boord van de rondvaartboot en verkent u het schitterende dorp vanaf het water. Eenmaal terug gekomen van de rondvaart staat er een overheerlijke high tea voor u klaar met diverse Engelse melanges, muffins en scones, zoet en hartige sandwiches en nog veel meer! Klinkt goed toch? Boek dan snel een compleet dag arrangement in Giethoorn!

De omgeving van Giethoorn

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje.

Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard! Komt u ook genieten van dit dag arrangement in Giethoorn? Wacht niet te lang en boek het snel!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Genieten in Giethoorn samen met vrienden of familie. De zon begint weer te schijnen, het mooie weer komt eraan, tijd om weer samen leuke uitstapjes te maken! Genieten in Giethoorn met deze 3 SUPER uitjes!

1- Ontspannend heen en Inspannend terug – Varen, Punteren en Picknicken in Giethoorn

Gezellig een dagje op pad en genieten in het mooie Giethoorn. Begin de dag met een heerlijke kop koffie of thee met een gebakje en maak vervolgens een actieve rondvaart met de punter. Tussendoor even een pauze om te genieten van de picknick en sluit de dag met een verfrissend drankje op het terras bij het restaurant!

1- Romantisch Giethoorn arrangement – Overnachten in een Chatel met Champagne ontbijt

Overnachten in een chatel en genieten op dit mooie vakantiepark in hartje Giethoorn. Omgeven door water en natuur, even helemaal tot rust komen en genieten van al het moois wat Giethoorn te bieden heeft. Geniet van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant op het park en maak de volgende dag een mooie rondvaart over het water.

1- Crime Vriendenweekend in Giethoorn – Escapegame, moordspel en varen in Giethoorn

Dit volledig verzorgde arrangement is gewoon puur genieten! Nergens aan hoeven denken want alles wordt voor u geregeld. Leuke activiteiten waarbij je goed moet samenwerken, genieten van heerlijk eten en daarnaast meer van Giethoorn ontdekken tijdens de rondvaart op de fluisterboot. Ontdek en geniet van Giethoorn in 3 dagen!

Bekijkt u ook onze website voor meer leuke Familie uitjes in Giethoorn!

Wenst u liever 1 dagje op pad te gaan? Bekijkt u dan deze leuke rondvaart in Giethoorn met brunch inbegrepen!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Een keer een speciaal uitje organiseren voor een dagje uit met de familie of vrienden? Dan zijn deze prachtige groepsrondvaarten met brunch perfect voor uw gezelschap! Ontdek de mooie omgeving en natuur tijdens een rondvaart over het water en ervaar de gezelligheid samen op de boot. Daarnaast geniet u van een heerlijk uitgebreid buffet of een heerlijk diner, zowel mogelijk op de boot als na de hand.

1- 2 uur durende rondvaart met aansluitend een heerlijke Brunch in Giethoorn

Nog nooit in het mooie Giethoorn geweest? Ze noemen deze plaats ook wel het Venetië van Nederland en daar moet je toch echt wel een keer geweest zijn! Ervaar de gezelligheid tijdens een rondvaart door Giethoorn en geniet aansluitend van een heerlijke brunch in het tegenovergelegen restaurant. Zie ik u deze zomer ook in Giethoorn?

2- Gezellig dagje uit met uw groep in de Biesbosch – Brunchrondvaart op het water en vervoer met de bus!

Ontdek de prachtige natuur van de Biesbosch tijdens een rondvaart waarbij u aan boord kunt genieten van heerlijk buffet dat voor u wordt gepresenteerd. Geen zorgen over hoe u hier komt, want wij regelen met alle plezier u vervoer van en naar de locatie, zodat u zonder zorgen deze dag kunt beleven en zult genieten!

3- Brunch Cruise door de Rotterdamse havens

Een rondvaart door de Rotterdamse havens en aan boord genieten van een uitgebreid warm- en koud buffet. Tijdens de rondvaart wordt er gezorgd voor live muziek en entertainment, geen moment dat u zich hoeft te vervelen! Genieten van heerlijk eten en daarnaast misschien even de voetjes op de vloer voor een klein dansje.

Bent u naast deze prachtige groepsrondvaarten met brunch benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijkt u dan ook eens onze website: www.rondvaart.tips

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805