Rubriek

Flevoland

Rubriek

Wellness Special in Flevoland

Kom gezellig een weekendje genieten in de polder. U verblijft in ons landelijk gelegen hotel waar u zich prima een weekendje kunt vermaken. Een dagje ontspannen doet u bij wellnessresort de Zwaluwhoeve. Komt tot rust en geniet van de ruimte in Biddinghuizen. Kortom, een heerlijke Wellness Special in Flevoland!

De comfortabele hotelkamers

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast worden ze gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Ook kunt u altijd rekenen op de inzet van de enthousiaste medewerkers.

Het hotel beschikt over 24 comfortabele kamers, 16 Deluxe kamers en een Familiekamer voor 6 personen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, een prachtig restaurant, een 9-holes golfbaan, een leuk adventure park voor diverse activiteiten en een schietbaan. Tevens kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de sauna, de solarium en van het bubbelbad. Het gehele hotel beschikt over gratis WI-FI.

Culinair restaurant

Tijdens deze Wellness Special in Flevoland wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Iedere maand biedt het restaurant nieuwe specials aan. Van Sparerib Zondag tot aan Roast Chicken Friday naar het Mosselweekend. Ook worden er voor ieder seizoen en gelegenheid nieuwe specials bedacht door de chef en zijn team!

Tijd om even te ontspannen? Geniet van deze 3-daagse Wellness Special in Flevoland!

Eropuit en een dagje naar Walibi

Gezellig met het gezin, de hele familie of met een vriendenclubje een weekendje weg met een dagje naar Attractiepark Walibi. Met dit Walibi arrangement in Flevoland verblijft u 2 dagen in een gezellig hotel in Biddinghuizen. Daarnaast kunnen jullie op één van de dagen een dagje achtbanen pakken. Het hotel is centraal gelegen in Nederland. Deze prachtige locatie is sfeervol en rustiek ontworpen en ingericht. Kortom, het is hier heerlijk vertoeven tijdens een weekendje weg!

Kamers en faciliteiten

Tijdens dit Walibi arrangement in Flevoland verblijft u 2 nachten in één van onze comfortabele kamers.

Het hotel beschikt over 24 Comfort kamers, 16 Deluxe kamers en een Familiekamer voor 6 personen.

De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Tevens worden ze gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Ook kunt u altijd rekenen op de inzet van de enthousiaste medewerkers.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige hotelbar, een prachtig restaurant, een 9-holes golfbaan, een leuk adventure park voor diverse activiteiten, een schietbaan. Ook kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de sauna, de solarium en van het bubbelbad.

Het gehele hotel beschikt over gratis WI-FI.

Culinair restaurant

Iedere maand biedt het restaurant nieuwe specials aan. Van Sparerib Zondag tot aan Roast Chicken Friday naar het Mosselweekend. Voor ieder seizoen en gelegenheid worden er nieuwe specials bedacht door de chef en zijn team!

De omgeving

Centraal gelegen nabij Lelystad en verschillende snelwegen: de A5, A6, A28 en de A50 is deze fantastische locatie uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Kortom, goed bereikbaar voor iedereen die komt genieten van dit Walibi arrangement in Flevoland!

Geniet van een weekendje weg in Biddinghuizen en kom gillen in de achtbanen met dit Walibi arrangement in Flevoland!

Een dagje Walibi Holland staat op de planning. Eenmaal op het park lijkt er niets aan de hand. Schijn bedriegt… ’s Avonds word je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en Eddie de Clown. There’s no escape…

Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Van 6 t/m 28 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur, is ontsnappen onmogelijk tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Walibi Holland is op Halloween Fright Nightsdata van 10.00 tot 23.00 uur geopend. Koop je ticket online, er vindt geen kassaverkoop plaats: OP=OP

Wilt u meer weten over Halloween Fright Nights?

Leuke dagjes uit en weekendjes weg in Flevoland

Flevoland heeft zo veel mogelijkheden te bieden. Of u nu iets actiefs wilt doen zoals kleiduif schieten of golfen of dat u lekker wilt ontspannen met een wellness arrangement. Gaat u met familie of vrienden het is allemaal mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden in Flevoland!

 1. Kleiduiven schieten in midden Nederland – SUPER groepsuitje
 2. Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller
 3. Golfen in midden Nederland – 2 daags hotelarrangement
 4. 2-daags Zwaluwhoeve arrangement – Genieten van rust en ruimte in Flevoland
 5. 2-daagse Fietsspecial in het hart van Nederland
 6. 2-daags Pretparkarrangement met Hotelovernachting – Beleef het Dolfinarium
 7. 2-daags Familieuitje in Flevoland – Bezoek Walibi Holland inclusief Hotelovernachting

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Top 5 leuke uitjes in Flevoland

Op zoek naar een leuk dagje uit of weekendje weg in Flevoland? Of u kiest voor een fietsweekend, wellnessarrangement of het groepsuitje kleiduifschieten er valt veel te ontdekken in Flevoland.

Ontdek Flevoland met een van deze arrangementen.

 1. Kleiduiven schieten in midden Nederland – SUPER groepsuitje
 2. Golfen in midden Nederland – 2 daags hotelarrangement
 3. Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller
 4. 2-daags Zwaluwhoeve arrangement – Genieten van rust en ruimte in Flevoland
 5. 2-daagse Fietsspecial in het hart van Nederland

Zin in nog meer weekendjes weg in Flevoland?

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

7 Verrassende uitjes in Flevoland

Flevoland is Nederlands jongste provincie en is geheel omringd door water. Vanaf de waterkant kunt u genieten van de watersport en op het land kunt u op Flevoland genieten van de prachtige vergezichten.

voor een onvergetelijk uitje in Flevoland!

 1. WhatsApp Experience – cultureel en actief groepsuitje
 2. Kleiduiven schieten in midden Nederland – SUPER groepsuitje
 3. Workshop Disco Dansen – Disco The Right Way
 4. Storytrail – Stadswandeling met een verhalenverteller
 5. Workshop zilveren sieraden maken op locatie
 6. 2-daags Zwaluwhoeve arrangement – Genieten van rust en ruimte in Flevoland
 7. Workshop Schermen op vele locaties in Nederland

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl