Rubriek

Overijssel

Rubriek

Dit jaar nog op pad samen met de vrienden en op zoek naar een leuk arrangement voor het weekend? Bekijkt u dan dit leuke vriendenweekend dit najaar in de Weerribben!

Vriendenweekend dit najaar met DAF rijden en BBQ in de Weerribben

 • Warme consumptie bij ontvangst
 • 2 overnachtingen
 • 2x ontbijt
 • 3-gangendiner
 • Picknick
 • DAF Experience
 • Barbecue of gourmet
 • Schoonmaakkosten, toeristenbelasting, bedlinnen en servicekosten

Alles super geregeld! Toen we aankwamen was alles bekend en alles liep netjes. De activiteiten waren leuk. Zeker een aanrader.

Hoe kan het vriendenweekend dit najaar er uit zien voor jullie?

Vrijdag
Vanaf 16.00 uur zijn de sleutels van jullie groepsaccommodatie beschikbaar.

19.00 uur
3-gangen diner

Zaterdag
09.00 uur
Wieden ontbijt

12.00 uur (van oktober t/m maart aanvang 11.00 uur)
Ontvangst met een warme consumptie

11.30 uur
Start DAF Experience. Aan de hand van een puzzelroute gaat u door het gebied rijden, nadat u uitleg en instructie heeft gekregen.

18.00 uur
Prijsuitreiking DAF-bokaal onder het genot van een drankje (exclusief)
Aansluitend wordt de dag afgesloten met een barbecue of gourmet

Zondag
09.00 uur
Het Wieden ontbijt

Bekijkt u ook dit vriendenweekend in Gelderland met e-chopper tour en de barbecue!

Naast het vriendenweekend dit najaar benieuwd  geworden naar ons volledige aanbod voor een vriendenweekend? Neemt u dan eens een kijkje op onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Kerst buiten de deur vieren

Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet van het lekkere eten, live muziek en de faciliteiten die het hotel aanbied tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Bekijk dan deze 3 mooie aanbiedingen voor Kerst in het gastvrije Overijssel!

TOP 3 Kerst in het gastvrije Overijssel

4 daags kerstarrangement – Het ultieme kerstgevoel in de Weerribben
Met kerst lekker een paar dagen weg met familie of vrienden? En wilt u niet in een hotel maar juist lekker genieten in een luxe villa? Dan hebben wij een heerlijk kerstarrangement voor u in Overijssel. In de villa brengen wij een kerstbrunch, kerstgourmet en kerstontbijt en 1 avond dineert u gezellig in het restaurant. Ook al zin in zo’n onbezorgde kerst dit jaar?

4-daags kerstarrangement met Live muziek in het prachtige Twente
Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in dit veelzijdige hotel. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Het hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen. Ook zin om kerst hier te vieren?

Kerst vieren in Enschede in een sfeervol en verrassend hotel – 3 dagen genieten met Kerst!
De omgeving van het hotel biedt u het beste van 2 werelden. Op korte afstand van het hotel vindt u het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij. Kom met de kerstdagen 3 dagen heerlijk genieten in dit stijlvolle 4-sterren hotel.

Fijne Kerst in het gastvrije Overijsel!

Met feestelijke groet,

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Een gezellige dag in Giethoorn beleven met een mooie rondvaart door het prachtige dorp van 1 uur en u kunt genieten van een heerlijke uitgebreide High Tea in een gezellig restaurant aan het water! Ontdek Giethoorn en voor of na uw programma heeft u uiteraard alle tijd om Giethoorn te voet nog verder te verkennen. Boek nu dit leuke Giethoorn High Tea arrangement!

Giethoorn – Het Giethoorn High Tea arrangement

Rondvaart en High tea

 • Rond 11.00 uur:
  U wordt ontvangen met een kop warme chocolademelk, koffie of thee met een lekker stukje speculaas.
 • 11.45 uur:
  Rondvaart van 1 uur onder begeleiding van een deskundige schipper door ’t mooie Giethoorn.
 • 12.45 uur:
  Vrije tijd om even de benen te strekken.
 • 13.45 uur:
  Zeer uitgebreide High Tea

Wat kunt u verwachten van de High Tea?
Diverse Engelse melanges, Muffins en scones, Zoete en hartige sandwiches, Cake & Quiches, Chocoladetaart, Tartelettes, Toast met Cheddar, Ambachtelijk brood, Clotted cream, en diverse marmelades en roomboter. Uiteraard is de thee tijdens de High Tea onbeperkt!

Nog meer Giethoorn arrangementen bekijken? Klik hier!

Zie ik u deze zomer ook in Giethoorn voor het `Giethoorn High Tea arrangement’?

Liever de gehele dag op pad? Bekijk dan dit leuke van A tot Z arrangement!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Bezoek de Nationale parken tijdens uw fietsvakantie

Tijdens één van de fietsarrangementen in Overijssel kan een bezoek aan één van de nationale parken niet ontbreken. De bekendste nationale parken in Overijssel zijn Nationaal Park Weerribben-Wieden en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Zin in mini fietsvakantie op de Veluwe?

Nationaal Park Weerribben-Wieden: wist u dat Nationaal Park Weerribben-Wieden het grootste aangesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa is? Het nationale park omvat maar liefst 10.000 hectare. In het nationale park wisselen water en land elkaar voortdurend af. Deze combinatie zorgt voor leefruimte van allerlei soorten planten en dieren.

Haar status dankt het nationale park mede aan de enorme soortenrijkdom. Het nationale park bestaat uit meren, sloten en vaarten, hooilanden en weilanden, rietlanden, trilvenen en moerasbossen. Opvallend is dat elk landschapstype waardevol is. In elk landschapstype komen namelijk andere planten en dieren voor. Onder bijzondere flora vallen onder andere de moeraswolfsmelk, de parnassia en de groenknolorchis. De grote vuurvlinder, de otter en de zwarte stern behoren tot de bijzondere fauna. Bijzonder is dat de otter zich hier huisvest, want de otter huist zich alleen in een kwalitatief hoogwaardige omgeving. De otter toont aan dat er sprake is van goede natuurkwaliteit🦦 . Kortom, Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een aanrader om te bezoeken tijdens één van de fietsarrangementen in Overijssel.

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug: het nationale park kan bestempeld worden als uniek. Het park heeft namelijk één van de grootste aangesloten droge heidegebieden van Europa. Weet u wat haast on-Nederlands aandoet in het nationale park? Het is de stuwwal met haar hoogteverschillen. Maak tijdens een van de fietsarrangementen in Overijssel in het park een stop en geniet in het bos of op de heide van de wonderschone vergezichten en landschappen. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug wordt omschreven als een dynamisch natuurgebied met bergen⛰ . Het natuurgebied brengt volop beleving.

TOP 3 Fietsarrangementen in Overijssel

3-daags Fietsarrangement nabij Enschede – Ontdek de prachtige natuur
Ontdek de prachtige natuur van Overijssel met dit 3-daagse Fietsarrangement en overnacht in een sfeervol hotel gebouwd in een authentieke Saksische stijl. De omgeving van het hotel biedt u het beste van 2 werelden. Op korte afstand vindt u het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij.

3-daags Fietsarrangement in Overijssel – Fietsen langs rivier de Dinkel
Aan het riviertje de Dinkel vindt u dit sfeervolle hotel. De schitterende natuur rond het hotel wordt grotendeels bepaald door deze rivier. Door het gebied Het Lutterzand maakt u mooie fietstochten. Dit gebied kenmerkt zich door stroomdal-graslanden, grenzend aan uitgestrekt stuifzandgebied. Ontdek dit prachtige gebied!

Fietsarrangement in Twente
Heerlijk genieten van de Twentse schoonheid doet u met dit 3-daagse fietsarrangement in Boekelo. Dit plaatsje staat bekend om zout dus hoe leuk is het dan om de 38 kilometer Zoutfietsroute te fietsen en alles te weten te komen over zout en een bezoek te brengen aan het Zoutmuseum. Maar Twente is natuurlijk veel meer! Ontdek het met dit super leuke en betaalbare fietsarrangement.

Met fietsende groet,

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Gezellig een dagje er op uit samen met vrienden of familie? Bekijkt u dan deze leuke arrangementen en kom genieten in Giethoorn met deze 3 tips!

Familiedag van A tot Z in Giethoorn met Varen, Fietsen en Eten

Een gezellige dag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en ’s middags gaat inspannen op de fiets. U kunt onderweg ook nog stoppen om te gaan boogschieten! De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld, dat klinkt goed toch?!

Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement – Topper

Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een heerlijk diner in het restaurant aan het water.

Zin in Giethoorn – Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie

Zin in Giethoorn!! Na een heerlijk ontvangst in een gezellig restaurant ga je zelf varen door de grachten en over de meren van Giethoorn. Fluisterend kom je op de leukste plekjes en vindt je de mooiste stukjes Giethoorn om ontspannen te picknicken. Geniet van de zon, het water en het lekkere eten en waan je in het Venetië van het Noorden.

Genieten in Giethoorn met deze 3 tips!

Bekijkt u hier ook onze website voor ons volledige aanbod in Giethoorn! 

Liever een heel weekend op pad? Bekijkt u dan dit leuke familiearrangement in Giethoorn!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Welkom bij onze blog over “Genieten rondom Hollandse wateren”! Hier delen we drie onvergetelijke tips om optimaal te genieten van de prachtige wateren van Nederland. Ontdek adembenemende landschappen, sfeervolle stadjes en verrassende activiteiten die u zullen betoveren. Laat u meevoeren op een avontuur langs de kustlijn van Nederland en laat de schoonheid van het water uw zintuigen prikkelen.

Fietsarrangement rondom het Gooimeer in Noord-Holland

Geniet van een onvergetelijk verblijf rondom het prachtige Gooimeer in Huizen. Dit luxe hotel aan de kop van de Oude Haven biedt een adembenemend uitzicht en comfortabele kamers met nautische elementen. Verken de omgeving per fiets of sloep, en kom daarna tot rust in het J Restaurant of de RIVA Wijnlounge. Met 80 hotelkamers, waaronder suites en familiekamers, is er voor ieder wat wils. Ontdek de sfeervolle haven, verken de natuurrijke Gooise bossen en breng een bezoek aan het historische kasteel Muiderslot. Huizen biedt volop vertier voor een Genieten rondom Hollandse wateren.

3-daags Ontdek Giethoorn arrangement met verblijf in unieke Chatel in hartje Giethoorn

Ontdek Giethoorn in 3 dagen met een verblijf in een luxe hotelkamer in een sfeervolle lodge aan het water. De Chatel Giethoorn biedt accommodatie voor maximaal 4 personen, met twee slaapkamers en een eigen badkamer. Geniet van het pittoreske dorp en maak een boottocht door Giethoorn en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Verwen uzelf met een heerlijk diner in het Amerikaans getinte eetcafé of kies voor een barbecue of gourmet op het terras van uw chatel. Verken de omgeving per elektrische fiets en sluit uw verblijf af met een Wieden ontbijt. Een onvergetelijke ervaring in het Venetië van het Noorden!

Wandelen langs het Veerse meer in Zeeland – 3 daagse Wandelaanbieding

Dit stijlvolle 4-sterren hotel is gelegen aan het prachtige Veerse Meer in Arnemuiden, Zeeland. Met 51 luxe kamers, een sfeervolle Marina Lounge, fitnessruimte, eigen aanlegsteiger en strandje, biedt het hotel een luxe verblijf en schitterend uitzicht over het meer. De omgeving biedt diverse activiteiten zoals wandelen, watersporten en het verkennen van historische plaatsen zoals Veere en Middelburg. In Marina Lounge kun je genieten van culinaire creaties met verse en regionale producten, zowel binnen als op het loungeterras met prachtig uitzicht. Een ideale plek voor luxe en ontspanning in Zeeland.

Genieten rondom Hollandse wateren met deze 3 TIPS

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805