Provincies

Ontdek Brabant met de leuke steden als Den Bosch, Breda en Eindhoven. Brabant staat bekent als bourgondische provincie waar je lekker kunt eten en drinken. Ontdek ook de Biesbosch, een uniek natuurmonument.Groen , gastvrij en gezellig. Zo staat Gelderland bekent. Beleef de Veluwe , de Graafschap. Ontdek bijvoorbeeld Montferland, de parel van Gelderland, een waar fiets- en wandelparadijs. Geniet van een dagje uit of weekendje weg naar de Hanzesteden. Gelderland, kastelenland, geniet van cultuur en natuur. Lekker shoppen in Arnhem, Nijmegen of Doetinchem. Gelderland is niet voor iets al jaren 1 van de populairste provincies van Nederland.

Fietsen in Doesburg
Rob aan het fietsen in Doesburg

De hanzesteden vind je ook in Overijssel , Kampen , Zwolle of Deventer , ze zijn allemaal een bezoekje waard. Een populaire trekpleister in overijssel is Giethoorn waar het altijd heel goed vertoeven is.

Ontdek het Heuvelland in zuid Limburg. Geniet van mooie steden als Maastricht en Roermond. Wie kent er niet Valkenburg aan de Geul, de kerststad van Nederland. Ontdek prachtige kastelen en geniet van heerlijke tochten op de fiets.

De goed bereikbare en centraal gelegen provincie Utrecht is met steden als Utrecht en Amersfoort een mooie bestemming voor een dagje uit of weekendje weg. U bezoekt ook bijzondere kastelen en vergeet de prachtige natuurgebieden niet.

Een leuke city trip naar Rotterdam of Den Haag in combinatie met Scheveningen. Heel Nederland heeft deze hotspots al wel eens bezocht. Zuid Holland staat ook bekend om de Keukenhof en de molens op Kinderdijk.

Een dagje A’dam moet je gedaan hebben. Ook al is het tegenwoordig extreem druk in Amsterdam. Wijk anders uit naar Alkmaar of Edam, of bezoek Volendam of de molens op de Zaanse Schans. Amsterdam Beach betekend heerlijke stranden en duinen bij Zandvoort, Petten en Bergen aan Zee. Noord Holland heeft veel te bieden.

Ontdek onze nieuwste provincie Flevoland heeft leuke steden als Almere. Prachtige stranden en je vind er de Oostvaardersplassen en het Horsterwold.

De provincie Drentheis bekend om zijn hunnebedden. Het is een heerlijke fietsprovincie en je kunt er lekker wandelen.

In Friesland zeilen en varen we wat af in de zomer. Ontdek ook het leuke Leeuwarden en de Friese Waddenkust.

Last but not least ontdek Groningen. De gelijknamige hoofdstad groningen is een erg leuke stad voor een dagje of avondje uit. In Groningen is er veel natuur en heb je nog plekken waar je een echte sterrenhemel kunt zien.