Rubriek

Avondje uit

Rubriek

Wilt u met de kerst een onbezorgd avondje er op uit. Geniet van een van de spectaculaire dinnershow met heerlijke eten. U heeft een heerlijk 4 gangen diner waar bij u tussen de gangen door kunt genieten van zang dans en humor. Vier de kerst dit jaar niet thuis en geniet ook zelf van 1e kerstdag.

Geniet van het entertainment en lekker eten tijdens een onvergetelijke dinnershow.

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.
Avondje uit in Breda met de Kerstshow – Kom in Kerstsferen met deze heerlijke Dinnershow

Zin om er met Kerst tussen uit te gaan en te genieten in de gezellige Brabantse stad Breda? Boek dan deze 3-daagse kerstaanbieding inclusief een avondje uit naar de Kerst Dinnershow in het theater in Breda.
Dit 4-sterren stadshotel is centraal gelegen in de provincie Noord-Brabant in het bourgondische zuiden van Nederland.
3-daagse Kerstaanbieding in Breda inclusief een Kerst Dinnershow

Beleef een spectaculaire avond op het hoogste niveau. Deze Kerst dinnershow in Aalsmeer staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York.
Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef deze wervelende show op 25 december 2019

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Genieten van een dinnershow op de skyline van Rotterdam

Ben jij gek van een dinnershow en op kerst? Dat komt goed uit, want met de Kerst dinnershow op het water in Rotterdam komen beide elementen bij elkaar!

Met dit arrangement geniet je van een avond vol entertainment! Om 19.30 uur wordt u verwacht op de locatie, waarnaar om 20.00 uur het feest lost barst! Tijdens deze avond geniet je van een heerlijk uitgebreid diner voorzien van een amuse, een voorgerecht, een koud en warm buffet, een dessert en een bittergarnituur. Terwijl jij je buikje rond aan het eten bent is er overal entertainment om jou de avond van jouw leven te bezorgen! Alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook een prachtige havencruise. Is dat niet fantastisch?

Wees er snel bij, want de kerstdinnershow is maar op enkele data!

Deze kerstshow is op de volgende data bij te wonen:

 • Donderdag 12 december 2019
 • Vrijdag 13 december 2019
 • Donderdag 19 december 2019
 • Vrijdag 20 december 2019
 • Zaterdag 21 december 2019

Kom jij ook genieten van deze geweldige dinnershow?

Gezellig tafelen met de hele familie

Wil jij je dit jaar niet druk hoeven te maken over wat je met kerst gaat serveren aan de familie? Dan is uiteten natuurlijk een uitkomst voor jou! Speciaal voor diegenen die geen zin hebben om uitgebreid te koken dit jaar, hebben wij het Sfeervol en Ongedwongen Kerst vieren in Doetinchem – 4-gangen Kerstmenu van de Chef!

Met dit arrangement verzamel je samen met jouw familie op 25 of 26 december en ga je heerlijk uiteten in een sfeervol restaurant in Doetinchem. Op deze avond kun jij heerlijk lang tafelen en onder tussen kun je genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Om het arrangement compleet te maken, krijg je ook een feestelijk aperitief. Dat is dus een avondje onbezorgde de feestdagen vieren!

Sfeervol genieten in het Achterhoekse Doetinchem

Je geniet samen met jouw van familie van een heerlijk 4-gangen diner in een geweldige en sfeervolle foodbar, welke is gelegen midden in de winkelstraten van Doetinchem. Je kunt bij dit restaurant voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekker kopje koffie met gebak of een lunch. Voor wie graag buiten zit, heeft het restaurant de beschikking over een leuke binnentuin. Kortom; een echt restaurant waar het 1 en al genieten is.

Kom jij ook genieten van een heerlijk 4-gangen diner in Doetinchem?

Vier 1ste kerstdag op unieke wijze

Wil jij dit jaar alleen een avondje weg in plaats van een nachtje weg? Dat kan met de Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! 

Met dit arrangement vier je een onvergetelijke kerst! Jouw avond komt er al volgt uit te zien:
Je wordt om 17.45 uur ontvangen met een heerlijke aperitief en een lekkere amuse. Vervolgens is het om 18.45 uur tijd om aan tafel te gaan en te genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Na uw buikje rond te hebben gegeten is het tijd om het theater in te gaan en te genieten van een prachtige show. Na de show is jouw avond nog niet afgelopen, want dan is er nog een afterparty met drankjes, dans en muziek. Om kwart voor 12 is het dan echt helaas zo ver, uw avond is voorbij. Na een spectaculaire avond is het helaas weer tijd om naar uw huis of hotel te gaan.

Kom jij ook een onvergetelijke kerst vieren?

In de winterperiode strijken er weer verschillende circussen neer in het land. Rond vliegende acrobaten, grappige clowns en een leuke circusdirecteur. Het is een groot spektakel! Een perfect uitje voor de hele familie. Kinderen, kleinkinderen, ouders en natuurlijk opa en oma. Iedereen is welkom. Omdat de keuze de laatste jaren alleen maar groter wordt, hebben we hieronder een top 3 samengesteld. Zo wordt de keuze voor jou makkelijker en heb je in een overzicht alle mogelijkheden.

 1. Wereldkerstcircus, Carré

Dit jaar viert het Wereldkerstcircus op spectaculaire wijze zijn 35-jarige jubileum. Internationale sterren vanuit de hele wereld zijn opgetrommeld om in Carré te komen schitteren. Het hooggeëerde publiek mag rekenen op bekroonde acts van hoge klasse. Er doen artiesten mee uit China, Rusland, Oezbekistan, Spanje, Mexico, Argentinië, Italië, Duitsland en Amerika. Dit jaar is er een speciale act uit Moskou te bewonderen, The Royal Circus Gia Eradze. Het stuk is eerder dit jaar in Monte Carlo bekroond met de Gouden Clown. The Royal Circus is de Russische variant van Cirque du Soleil. Het is een kleurrijk pallet van weergaloze acts, schitterende kostuums en bovenmenselijke prestaties.

Ook Sky Angles, de Gouden Clown winnaars van 2017 zijn aanwezig. Het is zonder twijfel een show waar je veel van wilt vastleggen. Het is aan te raden dat jij en gezelschap goede hoesjes voor jullie smartphones aanschaffen. Je gaat versteld staan van wat je ziet, dus je kan zomaar uit schrik je smartphone laten vallen. Na een show van ongeveer 2,5 uur lopen jullie perplex naar buiten. Het Wereldkerstcircus is te zien van donderdag 19 december t/m 5 januari. Kaartjes voor de show variëren voor kinderen tussen €15,50 en €67,50. Voor volwassenen variëren de prijzen tussen €20,50 en de €72,50.

 • Kerstcircus Ahoy

Het Kerstcircus in Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud. Het is dan ook het oudste en grootste circus van Nederland. De circusdirecteur heeft het hele jaar de wereld over gereisd op zoek naar de beste circusartiesten. Het is een dolle boel geworden vol met behendige acrobaten, dierenacts, de meest hilarische clowns en een fantastisch live orkest. Iedereen kijkt zijn ogen uit en geniet van de betoverende optredens. Er is zelfs een act die nog nooit in Nederland vertoond is, de Dubbele Wheel Of Death! Bij deze act pak je ongetwijfeld je telefoon erbij om het spektakel vast te leggen. Zorg wel voor een stevig Huawei Mate 30 Lite hoesje. Je kunt van bewonderen zo je telefoon uit je handen laten glippen. Je zit ongeveer 2,5 uur vol spanning te kijken, met een kleine pauze van ongeveer 20 tot 30 minuten. De piste is gevuld van 21 december t/m 30 december. De prijs van de kaartjes varieert van €29,50 tot €75,00. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, mist ze op schoot zitten.

 • Cirque du Soleil

Dit is misschien wel het bekendste circus van de wereld. Het is ontstaan in Canada en opgericht door twee straatartiesten, Guy Laliberté en Daniel Gauthier. De artiesten komen vanuit de hele wereld en zijn stuk voor stuk de beste in hun vakgebied. In Cirque du Soleil wordt bewust niet met dieren gewerkt en de belangrijkste disciplines zijn jongleren, trapeze, acrobatiek en clownerie. In 1995 werd Amsterdam zelfs het nieuwe Europese hoofdkwartier van Cirque du Soleil. Dit jaar strijkt het circus neer op het Malieveld in Den Haag. Het is makkelijk te vinden met de auto, maar mocht het toch niet lukken kun je natuurlijk altijd gebruik maken van je navigatie. Maak dan wel gebruik van een telefoonhouder voor in de auto. Dan weet je zeker dat je veilig aankomt. De show die dit jaar wordt opgevoerd heet Totem. Het is een betoverende reis door de evolutie van de mens. De meest creatieve kostuums en decors komen voorbij. Het is een mooie en ontroerende ervaring vol momenten van verbazing. De show duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten met een pauze van 25 minuten. Cirque du Soleil speelt van 11 oktober t/m 8 december. De prijzen variëren van €49,00 en €160,00. Er zijn ook nog speciale VIP kaarten beschikbaar. Hiervoor moet je wel wat dieper in de buidel tasten. Deze kaarten kosten namelijk €229,00.

Een avondje lachen, gieren, brullen!

Is het tijd om binnenkort een feestje te bouwen samen met jouw vrienden of familie? Wat dacht je dan van een compleet verzorgde dinnershow in het Theater van Breda?

Met dit avondje uit beleef jij een onvergetelijk uitje. Jullie worden om 19.30 uur ontvangen voor het avondprogramma. Vervolgens is het tijd om te genieten van een hele avond entertainment onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner. Voor wie echt een onbezorgd avondje wilt beleven, kan dit arrangement compleet maken met een drankarrangement. Het diner wordt afgewisseld met entertainment zodat je niet alleen maar kan genieten van de acts, maar ook met jouw gezelschap kan praten. Klinkt dat niet als een fantastische avond?

Afhankelijk van jouw gewenste datum is er een andere dinnershow, hierbij kun je denken aan:

 • Cirque Burlesque! Dinnershow
 • Stars on Stage Dinnershow
 • Groeten uit Holland Dinnershow
 • Wannebiezz dinnershow
 • WOW dinnershow
 • Vivencia

Elke dinnershow staat in een ander thema, hoe leuk is dat?

Kom jij ook samen met jouw gezelschap genieten van een onvergetelijke avond? Pak dan jouw kans met de Dinnershows – compleet verzorgde Topavond in Breda!