Op zoek naar golftoppers in België waarbij je overnacht aan de golfbaan? Bekijk dan deze leuke arrangementen, want dat wordt gegarandeerd genieten! Twee dagen er tussenuit en genieten van een heerlijk golfarrangement!

1- 2-daags Culinair Golfarrangement net over de grens in Belgie – Golfbaan aan het hotel

Op deze prachtige locatie is het volop genieten. Het hotel dat voorzien is van hedendaags comfort, is gelegen aan de 18-holes golfbaan Spiegelven. In de avond geniet u van een gastronomisch 4-gangen diner in het restaurant dat door Michelin is erkend met een Bib Gourmand! Het hotel ligt op 20 minuten van Geleen en een half uurtje van Maastricht.

mooie golfbaan, goede ambiance, heerlijk ontbijt, diner van culinair niveau, erg vriendelijke bediening, schone kamers.

 

 

 

 

 

2- Golfarrangement in Belgie – 2-daags arrangement

Wilt u uw golfslag verbeteren? Dat kan op 1 van de 3 golfbanen in het Land van Herve. Zowel de beginnende als de ervaren golfer kan hier zijn of haar hart ophalen. Met de buggy kunt u naar de golfbanen toeren. Geniet van uitstekende service tijdens uw verblijf en komt volledig tot rust tijdens deze 2-daagse!

Wij zijn met 3 koppels naar Henri Chapelle geweest 25+26/4/21. Mevr. Gieling en Mevr. Waalders van Recreatief hebben mij uitstekende service gegeven en wij hebben de Sunday Silver Special gekregen. Hartelijk dank en wij gaan zeker met Recreatief terug op golf week-end.

3- Tophotel op de golfbaan – Boek een heerlijk nachtje met golfdag in Belgie

Heeft u alle golfbanen van Nederland al uitgespeeld en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Verblijf dan een nachtje in het Belgische Genappe waarbij het hotel een unieke ligging heeft op de golfbaan. Sla uw slag op de prachtige 18-holes golfbaan! De volgende ochtend, voordat u naar huis vertrekt, staat er nog een uitgebreid op u te wachten.

 

 

 

 

 

Toch liever golfen in Nederland? Bekijkt u dan deze golftopper in Noord-Holland!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur