Waarom golfen?

Ik kan u een aantal redenen opnoemen waarom golfen zo leuk en populair is. Bij dit golfarrangement in Duitsland met slapen in het hotel op de golfbaan bent u lekker in de buitenlucht en dat kan voor niemand kwaad. Even lekker een frisse neus halen en genieten van de natuur om u heen. Daarnaast is golfen een flexibele sport en hangt er een relaxte sfeer op de baan. Er zijn zowel jongeren als ouderen te vinden en dat maakt het nou ook zo bijzonder. Ook is het dé perfecte manier om uw hoofd even helemaal leeg te maken. Uw gedachten verzetten en even helemaal nergens aan denken, kan een zeer positieve werking hebben op onze mentale gesteldheid. Daarnaast zal het ook bijdragen aan een goede slaaprust.

golfen in limburg

Golfarrangement in Duitsland met slapen in het hotel op de golfbaan

Op 3 uur rijden van Maastricht ligt dit bijzondere hotel dat midden op de golfbaan ligt in het Duitse St. Wendel. Bij dit golfarrangement zijn 2 greenfees voor 18 holes golfen inbegrepen, dineren in het restaurant met uitzicht op de golfbaan en natuurlijk in de ochtend een stevig ontbijt. Zo begint u uw dag goed en kunt u van start gaan met het golfarrangement in Duitsland met slapen in het hotel op de golfbaan.

Kamers en faciliteiten

In hotel is bijzondere aandacht besteedt aan de 46 kamers en suites. Tevens is er veel aandacht besteedt aan compatibele materialen, zoals hypoallergene koudschuimmatrassen, kussens en dekens met allergievriendelijke vulling, om uw verblijf tot een gezonde en onvergetelijke ervaring te maken. Alle kamers hebben airconditioning en een balkon. Hier komt u helemaal tot rust tijdens uw golfarrangement in Duitsland met slapen in het hotel op de golfbaan.

In het hotel kunt u heerlijk ontspannen voor de open haard, in de lounge of aan de bar.

De innovatieve keuken wordt aangevuld met heerlijke wijnen van regionale en internationale wijnmakers en een fijne selectie van whisky, rum en gin. Het restaurant heeft een internationale keuken en een prachtig uitzicht op de golfbaan.

Het hotel beschikt ook over een eigen spa en wellness. Met hoogwaardige productlijnen, liefdevolle aandacht, veel inlevingsvermogen en competentie zorgen we voor diepe ontspanning en bevorderen we uw welzijn. Laat u inspireren door de positieve effecten van massages en behandelingen en geniet van kostbare geluksmomenten die u zich altijd met plezier zult herinneren, omringd door rustgevende warmte, aangename geuren en verleidelijke geluiden. Dus na een actieve dag op de golfbaan komt u hier weer helemaal tot rust!

Golfen zo vanuit uw hotel

Fantastische greens nodigen u uit voor gepassioneerd golfen. Ervaar de fascinatie en sportieve uitdaging van typische golfwerelden uit Ierland, Engeland, Canada en Florida met fantastische parklandschappen, berg- en bospoorwegen, linkcursussen en Florida-stijl in het midden van Saarland.

De velden zijn het hele jaar door bespeelbaar.

De golfbaan is een 27 holes kampioenschapsbaan en heeft een 9 holes openbare korte baan. Een fantastische ervaring om hier te golfen.

Geniet samen met uw golfpartner van dit Golfarrangement in Duitsland met slapen in het hotel op de golfbaan!