Rubriek

Nieuws

Rubriek

Site tip: Zeilen met groepen

In een land als Nederland, waar veel water te vinden is, is het natuurlijk heerlijk om een dagje op het water door te brengen. Als je de prachtige natuur of één van de steden wilt verkennen, er zijn genoeg opties op het water. Je kan natuurlijk op een rondvaartbootje zitten, maar voor de echte bazen is een dagje zeilen wel de ultieme activiteit. In een Botter op de voormalig Zuiderzee of in een Skûtsje over het Sneekermeer, het is ZO gaaf.

Wanneer het je leuk lijkt om een dagje te gaan zeilen, dan ben je op de website zeilenmetgroepen.nl helemaal aan het juiste adres! Met vrienden, familie of collega’s een dagje zeilen doorbrengen op het water, is een en al genieten. Je krijgt veel uitleg van de medewerkers over de boot en bestemming. Maar ze hebben ook vaak de hulp nodig van de bemanning, van jou dus!

3 TIPS voor een dagje op het water

All-inclusive dagtocht op een traditionele botter
Een lekker dagje zeilen op een botter in Spakenburg is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien. Perfect dus als je wilt zeilen met groepen Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het je aan niets ontbreken.

Heerlijke zeildag op een skûtsje beleven op de Friese meren
Een dagje zeilen met familie, vrienden op de Friese meren is leuk voor jong en oud. Je kunt heerlijk relaxen of actief meezeilen. Beleef ook eens zo’n fantastische zeildag. Sneek is het watersportcentrum van Friesland. Dit historische stadje is één van de Friese Elfsteden. Vanaf hier kun je prachtige zeiltochten maken en heb je een open verbinding naar de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee.

Weekend aan boord van een sfeervolle zeilklipper
Wil je meer dan een dagje zeilen? Ook is het mogelijk om een HEEL weekend op een zeilboot door te brengen. Op de 3 sterren 2-mastklipper is het luxueus vertoeven. Eenmaal onder tuig proef je meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren. Actief meevaren als passagier op de Boekanier is mogelijk.

Met varende groet,

Sjors van der Meer
Recreatief.nl / Dagje-zeilen.nl

Het meest zuidelijke puntje van Nederland.

Zuid-Limburg is een unieke locatie in Nederland. Dat geldt niet alleen voor het heuvelachtige landschap. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan. Deze zijn nergens anders in Nederland zo levendig als in Zuid-Limburg. Om te ontsnappen aan je dagelijkse leventje, hoef je Nederland dan ook niet uit. Dit stukje Nederland dat zo verschilt van de rest, dat wil je ontdekken, voelen en proeven. Laat je inspireren door de Bourgondische cultuur samen met jouw vriendinnen!

Vriendinnenweekend in Zuid-Limburg – Overnachten in een Kasteel – NIEUW!

Kom helemaal tot rust en ga genieten tijdens dit driedaagse vriendinnenweekend in Zuid-Limburg, verblijf je in een prachtig kasteel. En zeg nou eerlijk, wat past er nou beter bij de Bourgondische levensstijl, dan overnachten in een Kasteel? Het hotel ligt in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Het kasteelhotel is dé plek voor een héérlijke overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.

Tijdens dit driedaagse vriendinnenweekend in Zuid-Limburg, staat genieten centraal. Je geniet ook van een heerlijk ontbijt op beide ochtenden. En wat past er nou beter bij een vriendinnenweekend dan een high-tea? Al met al is dit het perfecte vriendinnenweekend voor als je wilt genieten in Zuid-Limburg!

Het meest zuidelijke puntje van Nederland.

Zuid-Limburg is een unieke locatie in Nederland. Dat geldt niet alleen voor het heuvelachtige landschap. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan. Deze zijn nergens anders in Nederland zo levendig als in Zuid-Limburg. Om te ontsnappen aan je dagelijkse leventje, hoef je Nederland dan ook niet uit. Dit stukje Nederland dat zo verschilt van de rest, dat wil je ontdekken, voelen en proeven. Laat je inspireren door de Bourgondische cultuur.

Fietsen in Zuid-Limburg – Overnachten in een Kasteel – NIEUW!

Ontdek dit mooie landschap per fiets, ga fietsen in Zuid-Limburg. Tijdens dit driedaagse fietsarrangement, verblijf je in een prachtig kasteel. En zeg nou eerlijk, wat past er nou beter bij de Bourgondische levensstijl, dan overnachten in een Kasteel? Het hotel ligt in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Het kasteelhotel is dé plek voor een romantische overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek.

Tijdens dit driedaagse fietsarrangement, ga je niet alleen fietsen in Zuid-Limburg. Je geniet ook van een heerlijk ontbijt op beide ochtenden. Je hoeft de fiets ook niet mee te nemen want een dag fietshuur is inbegrepen. Onderweg geniet je van een lekker lunchpakketje. Al met al is dit het perfecte romantische arrangement voor als je wilt fietsen in Zuid-Limburg!

Wat gaat u deze zomer lekker ondernemen?

Het einde lijkt in zicht! Twee jaar lang hield de pandemie ons allemaal in zijn greep. Die hele situatie lijkt nu onder controle. Daarnaast staat de lente voor de deur, het weer begint ook beter te worden. Genoeg reden dus om er op uit te trekken! Of je nou met familie of vrienden een lekker dagje uit wilt, of een verjaardagsfeest organiseert, het kan weer!

Gelukkig is er van alles te doen in Nederland, maar ook vlak over de grens in België en Duitsland. Soms lijkt het alsof er TE veel te doen is. Gelukkig is er de website: dagjeuit.tips. Op deze website staan de leukste activiteiten voor het perfecte dagje uit. Er staat van alles op, dus er is voor ieder wat wils voor een dagje uit!

Als je een dagje uit op het water wilt doorbrengen, zijn er verschillende rondvaarten die door de mooiste gebieden varen. Verken al varend het natuurgebied de Biesbosch of het centrum van Amsterdam. Toch op zoek naar iets stoerders? Wat dacht je van quad of buggyrijden, zoek de spanning op terwijl je scheurt over de onverharde wegen van de Veluwe. Heerlijk die spanning, tijdens een dagje uit.

Je kan het zo gek niet bedenken, ga boogschieten of leer djembé spelen tijdens een gezellig dagje uit. Neem eens een kijkje op dagjeuit.tips voor wat inspiratie. Met meer dan 800 dagjes uit, zit er vast wat leuks voor je tussen!

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder onze mobiele telefoon. Of u nou een WhatsApp bericht stuurt naar familie of een online videomeeting houdt met collega’s, we gebruiken de telefoon overal voor. Gemiddeld gebruikt een Nederlander zijn of haar mobiele telefoon 2 uur en 21 minuten per dag! Des te meer reden om deze goed te beveiligen en te beschermen.

Het is dus belangrijk om de iPhone goed te beschermen. Gelukkig is er een relatief goedkope oplossing. Onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”, zijn er iPhone-hoesjes in allerlei soorten en maten. Het maakt dus wat voor iPhone u heeft, er zijn beschermhoesjes van een iPhone 7 Plus hoesje tot een iPhone 13 Pro Max hoesje.

Zoals gezegd, zijn mobiele telefoons haast niet meer weg te denken. Sinds de jaren ‘90 is het gebruik van de mobiele telefoon sterk gestegen. Het steeg nog een stuk harder toen in 2002 de eerste mobiele telefoon met internet werd uitgebracht. Internet werd steeds belangrijker in op professioneel gebied maar ook voor dagelijks gebruik. Het mobiele internet was dus niet alleen voor zakenmannen een gegeven, steeds meer mensen gebruikten het ook in hun vrije tijd.

Een paar jaar later, in 2007, gaf Steve Jobs de legendarische presentatie over de eerste iPhone. Hij bracht met Apple een revolutionaire gebruiksvriendelijke smartphone op de markt, de iPhone. Deze telefoon had toegang tot 2G internet. Honderden, dan wel duizenden mensen stonden in de rij om de iPhone te bemachtigen. Ook in Nederland was de iPhone gelijk een groots succes. De eerste iPhone kwam in 2008 op de markt en had toegang tot het snelle 3G-netwerk. Sindsdien is de iPhone steeds verder ontwikkeld en steeds populairder geworden.

Meer dan een kwart van de Nederlanders heeft tegenwoordig een iPhone en men doet er van alles mee, we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Bij de bakker betaal je gemakkelijk met Apple Pay en onderweg gebruik je het als navigatie. Het is dus eigenlijk des te belangrijker om uw iPhone goed te beschermen. Tegenwoordig moet een iPhone niet alleen functioneel zijn, maar het moet er ook mooi en strak uit zien. De schermen worden groter en het plastic wordt vervangen door glas, wat veel sterker en strakker doet aanvoelen. Een klein nadeel daarvan is dat de iPhone al snel schade heeft door val- en stootschade. Wanneer u deze schade wilt herstellen, kost dit al gauw een hoop geld. Vaak is het dan voordeliger of verstandiger om een nieuwe iPhone aan te schaffen.

Kortom, we kunnen haast niet meet zonder een mobiele telefoon. Des te belangrijker is dus om deze goed te beschermen. Dat kan gemakkelijk en goedkoop met goede telefoonhoesjes. Het scheelt een hoop ten opzichte van de reparatiekosten van de telefoon. Dus wees verstandig, gebruik een beschermhoesje!

Kerstarrangement in Dieren met Sportieve activiteiten en veel gezelligheid

Kom gezellig met z’n tweetjes of met het gezin coronaproof Kerst vieren op de Veluwe. Overnachten in een Finse chalet en genieten van een leuk kerstprogramma. Zo is er een gezellige kerstmiddag met 4-gangen diner en activiteiten, een Veluwe quiz, een wandeling met de digitale boswachter, een online pubquiz vanaf uw kamer en fijne kerstbrunch! Kortom, een super leuk programma tijdens de feestdagen. Dus wilt u tijdens de Kerstdagen er toch even lekker tussenuit? Kom coronaproof de Kerst vieren op de Veluwe!

Het programma met de Kerstdagen

24 december 2021:
12.00 Ontvangst met glühwein en warme choco. Tevens krijgt u een broodje beenham bij de buitenhaard
12.45 Inchecken
13.00 Gezellige Kerstmiddag met 4-gangen diner en activiteiten (Klimmen, curlen, springkussen, pistoolschieten, Segway rijden, handboogschieten en kruisboogschieten)
17.00 Einde
Voor de avond krijgt u een leuke Offline Veluwe quiz mee! (Bovendien krijgen de winnaars een leuke prijs)

25 december 2021:
09.00/10.00 Ontbijt
10.30 Wandelen met de digitale boswachter op de Veluwe
13.00 Gezellige kerstmiddag met 4-gangen diner en activiteiten (Klimmen, curlen, springkussen, pistoolschieten, Segway rijden, handboogschieten en kruisboogschieten)
17.00 einde
19.00 tot 21.00 ONLINE Pubquiz op de kamer. Neem uw laptop mee.

26 december 2021:
10.00 Kerstbrunch
11.00 uitchecken
Ook kunt u als extra nog onze Veluwe puzzelrit met uw eigen auto doen. Duurt ongeveer 3 uur. Uiteraard vrijblijvend.

Overnachten in hotelchalets

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Daarnaast zijn alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Tevens staan er op de begane grond 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een 3e bed, die is alleen te bereiken met een trapje.

Kortom, kom coronaproof Kerst Vieren op de Veluwe en boek nog snel uw verblijf!