Rubriek

Nieuws

Rubriek

Overtref alle voorgaande familie-uitjes

Bent u dit jaar aan de beurt voor het organiseren van het familie-uitje? Wat dacht u dan van het Familieuitje in Gelderland met een Thais tintje – Elektrische Tuktuk Tocht?

Wanneer u bij de locatie aankomt wordt u allereerst hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee. Vervolgens stapt u met z’n allen op de TukTuk waarnaar u 3 uur gaat rondrijden met behulp van een routekaart. Voor wie stil komt te staan met de TukTuk hoeft zich geen zorgen te maken, want bij dit arrangement zit ook pechhulp inbegrepen! Als een mooie herinnering van deze dag krijgt u een leuke groepsfoto mee naar huis. Klinkt dat niet als een fantastisch uitje?

Ontdek de prachtige omgeving van Gelderland op unieke wijze met het Familieuitje in Gelderland met een Thais tintje – Elektrische Tuktuk Tocht!

Quality time voor het gezin

Bent op zoek naar een fantastisch familiearrangement? Dan is het All-inclusive familiearrangement met overnachting in Duitsland – Vlak over de grens zeker iets voor!

Tijdens dit uitje gaat u samen met de familie 2 dagen naar het pretpark Wunderland Kalkar.  U overnacht 1 nacht in een gezellig familiehotel op basis van all inclusive naast het park. U krijgt een kopje koffie of thee met gebak, u kunt onbeperkt frisdranken, bier en wijn drinken en daarnaast heeft u ook nog diverse snacks en lekkernijen waarvan u lekker kan genieten. Naast het pretpark heeft u ook toegang tot de sport- en spelfaciliteiten en tot de bowlingbaan. Kortom; een uitje waarvan uw kinderen zullen dromen.

Overnachten net over de grens

U zult met dit arrangement overnachten in een gezellig familiehotel in Kalkar. In dit dorpje kunt u naast het pretpark ook terecht voor historie, voor bezienswaardigheden als kastelen en kerken of u kunt shoppen in de nabijgelegen stad Oberhausen. Kortom; genoeg te doen!

Verras uw kinderen met het All-inclusive familiearrangement met overnachting in Duitsland – Vlak over de grens!

Niet voor niets worden pal voor de zomermaanden vaak nog pogingen gedaan om overtollige kilo’s te verliezen. Dit heeft vooral met de naderende zomermaanden en dat je er aan het strand of aan het zwembad graag toch enigszins ‘toonbaar’ bij wilt liggen en dat je net wél die trendy badkleding kunt dragen. Zwemkleding is er dit jaar meer dan ooit. Écht veel meer dan ooit. Daarom is het heerlijk dat de zwemkleding op zwemkleding.nl overzichtelijk voor je gepresenteerd wordt. En dat van alle merken en voor zowel mannen, vrouwen als voor kinderen. Na het raadplegen van deze websites weet je wat de trends zijn en weet je hoeveel kilo’s er nog ongeveer af moeten.

Groei in monokini’s en tankini’s

Op de website met alle zwemkleding voor 2019 vind je alle merken en dus ook de zwemkleding van de merken Esprit, Seafolly, Brunotti, Gaastra, O’Neill en Tommy Hilfiger. Wie de zwemkleding van 2019 analyseert ziet dat er nooit eerder zo’n uitgebreid aanbod zwemkleding beschikbaar was. Opmerkelijk is zeker de groei in het aantal monokini’s en tankini’s. Nooit eerder was van deze zwemkleding zoveel beschikbaar. Wat trendy is in 2019? Dat zijn met name de bandeau bikini’s, triangel bikini’s en beugelbikini’s. Daarnaast spelen ook de balconette bikini’s en de push-up bikini’s, die zeker, een hoofdrol in de zwemmode van 2019.  Wat ook zeker nog gedragen mag worden zijn de hoge halterneck modellen en de meer bedekkende badmode. Zwemkleding die vorig jaar ook al hip was dus.

Voor op vakantie of voor de sport?

Uiteraard ligt het er sterk aan met welk doel je zwemkleding draagt. Is dat zwemkleding voor op vakantie of is dit bedoeld om sportief mee te zwemmen? Want dit maakt nogal veel verschil. Is het voor op vakantie en vooral om je te laten zien  dan moet de zwemkleding vooral mooi en fijn zijn. Ben jij een sportief zwemmer dan speelt functionaliteit en de mate van sportiviteit uiteraard de belangrijkste rol. In beide categorieën is ruim voldoende te vinden. Wat betreft zwemkleding ligt de focus uiteraard meer op de vrouw dan de man.

Vader en zoon dragen dezelfde zwembroek

Over de man gesproken; natuurlijk kan hij zich ook weer tegoed doen aan korte, halflange en/of lange zwembroeken. De heel strakke worden ook anno 2019 vooral gedragen door de sportieve zwemmers. In een strakke zwembroek ,ok in modieuze kleuren beschikbaar, zwem je net even sneller dan in de heel lange zwembroek; die ondervinden simpelweg veel meer weerstand in het water. Wat voor de man wel een trend lijkt te worden is de vader en zoon zwembroek. Vaders en zonen die dus dezelfde zwemkleding dragen. Kan mama ze vanaf de strandstoel ook beter vinden tussen de mensenmassa aan het strand of langs het zwembad.

Jumpsuit voor als je naar het strand gaat

Op zwemkleding.nl zie je de nieuwste mode en zul je zien dat veel bij het oude gebleven is. Op de website vind je een modieus overzicht van liefst 579 merken. Daar zal ongetwijfeld ook jouw ideale zwembroek of bikini bij zitten. De topmerken en de minder bekende merken laten het beste wat betreft zwemkleding van 2019 zien, overzichtelijk weergegeven en duidelijk omschreven. Verrassend genoeg bieden ook de merken in het lagere segment hippe zwemkleding en gaan ze wat betreft de thema’s prima mee met de toonaangevende merken. Behalve voor alleen de zwemkleding is er ook aandacht voor alles wat met zwemkleding te maken heeft. Zo is gebleken dat de jumpsuit dit jaar voor de vrouwen het kledingstuk is dat je draagt als je naar het strand of zwembad gaat. De man? Die gaat gewoon in zwembroek, samen met zijn zoon.

Is het tijd om aan de teamspirit te werken? Of het nu om een bedrijf of een groep vrienden of familie gaat; teamspirit en een gevoel van saamhorigheid is overal belangrijk. Door mensen het gevoel te geven dat ze bij een groep horen waar ze zich volledig open en vrij mogen voelen, creëer je een fijne onderlinge omgang en daarnaast verbeter je op deze manier in veel gevallen ook de communicatie. Maar hoe creëer en bevorder je deze teamspirit nu eigenlijk? We geven je een aantal handige tips.

  1. Zet een groepsgevoel neer

Je krijgt pas een echt groepsgevoel wanneer iedereen bij dezelfde groep behoort. Je kunt dit gevoel op een ideale manier benadrukken en creëren door iedereen in dezelfde leuke, ludieke of professionele kleding te laten lopen. Er zijn een aantal geweldige aanbieders die kleding bedrukken met logo of met een tekst. Als iedereen hetzelfde shirt aan heeft krijg je direct het gevoel onderdeel te zijn van een unieke groep mensen. Van een vrijgezellenfeest tot de teambuilding van een bedrijf: leuke bedrukte kleding geeft je dat echte groepsgevoel.

  1. Respect voor iedereen

Ieder mens is anders en ieder heeft zo zijn of haar eigen karaktereigenschappen. Dit betekent vaak dat de ene ontzettend betrokken is, terwijl de ander zich liever op de achtergrond houdt. Probeer juist respect voor iedereen te creëren door mensen in hun waarde te laten en een eigen plek te laten vinden: maar wel te betrekken in je onderneming of evenement. Laat gelijkwaardigheid en respect een van de belangrijkste kernwaarden zijn gedurende deze dag.

  1. Zorg voor intimiteit

Nu hoef je natuurlijk niet direct allemaal je levensverhaal te delen, maar een bepaalde mate van intimiteit binnen een groep is wel belangrijk. Een trainer of leidinggevende kan zelf de toon zetten door zichzelf wat bloot te geven en hierdoor het niveau van intimiteit direct aan te geven. Geef deelnemers of aanwezigen ook de mogelijkheid om binnen een thema persoonlijke verhalen te delen. Je meest schaamtevolle moment bijvoorbeeld, of je grootste hinder in het dagelijkse leven.

  1. Stel een doel vast

Het neerzetten van teamspirit is natuurlijk een geweldig streven, maar niet direct een meetbaar doel. Kijk (eventueel samen met de deelnemers) welke doelen realistisch en haalbaar zijn, en baseer je dagplanning op deze doelen.

  1. Tafels eruit

Een omgeving waar mensen meubelstukken kunnen gebruiken om zichzelf af te schermen stimuleert geen openheid. Een omgeving waar mensen juist in een kring zitten of geen tafels of iets dergelijks hebben om zichzelf te verstoppen geeft een meer persoonlijke en intieme sfeer. Daarnaast kan iedereen elkaar zien; en dus ook die gepersonaliseerde kleding nog een keer bij elkaar bewonderen.

Korte break net over de grens

Op zoek naar een leuk arrangement waarbij u 3 dagen alleen maar geniet en ontspant? Dan is het 3 Dagen ontspannen en genieten – komt tot rust over de grens in Schwelm zeker iets voor u!

Met dit arrangement komt u binnen 3 dagen helemaal tot rust! U overnacht 2 nachten in een mooi hotel gelegen in het Duitse dorpje Schwelm. U krijgt maar liefst 2x toegang tot een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en op een avond naar keuze staat er een 3-gangen diner op u te wachten in het restaurant. Om de omgeving te kunnen ontdekken, krijgt u een informatiepakket over de omgeving. Voor wie met de auto komt, is er ook nog eens gratis parkeergelegenheid. Een arrangement waarbij alles voor u geregeld is, en waar u dus helemaal tot rust kunt komen.

Cultuur en natuur

U verblijft met dit arrangement in het dorpje Schwelm, gelegen in het Duitse Noordrijn-Westfalen. Dit dorpje staat bekend om zijn prachtige vakwerkhuizen en historische centrum. Naast de historie van dit dorpje, kunt u ook de grote steden bezoeken, want Düsseldorf, Keulen en Dortmund liggen binnen handbereik van dit kleine dorpje. Voor wie liever gaat wandelen, is het gebied ook bij uitstek geschikt. In deze omgeving zijn namelijk ook voldoende fiets- en wandelroutes te vinden of u kunt een winkelrondleiding krijgen in Wuppertal. Met alle mogelijkheden die de omgeving u biedt, hoeft u zich dus zeker niet te vervelen.

Kom tot uzelf met het 3 Dagen ontspannen en genieten – komt tot rust over de grens in Schwelm!

Besparen op telefonie

Maandelijks zijn de vaste lasten in de meeste huishoudens erg hoog. De huur / hypotheek, energie, internet enzovoort vormen een groot deel van de vaste lasten maar wist je dat hier ook op bespaard kan worden? Door over te stappen van provider of maatschappij kan dit jaarlijks behoorlijk wat centen schelen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het overstappen van een mobiele provider is vrij eenvoudig. Nederland telt 4 providers met hun eigen zendmasten, KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Toch hebben we in Nederland meer dan 50 providers die mobiele abonnementen aanbieden. Dit komt doordat de providers met de zendmasten hun zendmasten beschikbaar moeten stellen voor andere providers. Deze betalen op hun beurt weer een tarief aan één van de providers om van hun netwerk gebruik te maken.

Waar het op neer komt is dat welke provider je ook kiest, ze maken gebruik van één van deze netwerken. De kwaliteit en dekking van de netwerken is over het algemeen het zelfde behalve in het buitengebied. Woon je redelijk afgezonderd bijvoorbeeld op een boerderij met weinig buren of ergens in het bos? Check dan zeker of de provider waarbij je aangesloten wilt worden een goede dekking heeft in dit gebied.

Vergelijk mobiele providers en toestellen

Naast een goede dekking wil je natuurlijk het beste pakket. Deze kun je eenvoudig kiezen door de abonnementen en toestellen met elkaar te vergelijken. Het vergelijken doe je op een vergelijkingssite waar alle aanbiedingen en toestellen met elkaar worden vergeleken. Op deze manier kun jij eenvoudig zien bij welke provider je het voordeligst uit bent.

Sim only vergelijken

Heb je geen toestel nodig? Dan kun je ook alleen sim only vergelijken. Dan worden alleen de losse abonnementen zonder toestel met elkaar vergeleken.

Overstapservice

Sommigen vragen zich af of ze door het overstappen niet met een dubbele telefoonrekening komen te zitten. Dit is niet het geval. Zo biedt bellen.com bijvoorbeeld een overstapservice waarbij je oude contract automatisch wordt opgezegd zodra je een nieuwe provider kiest. Let hierbij wel op dat je niet altijd kunt overstappen. Dit kan pas vanaf een bepaald aantal weken voor het einde van je contract.