Heeft u zin om weer een keer lekker te gaan golfen maar weet u nog niet waar? Wij hebben 3 leuke tips in Limburg, waar u heerlijk kunt golfen. Limburg is een van de mooiste provincies van Nederland. Sla uw slag op de golfbaan en overnacht daarna in een hotel. Golfen in Limburg is hartstikke leuk!

Golfen in Zuid-Limburg – 2-daags Golfarrangement – Hotel midden op de golfbaan

Met dit 2-daagse golfarrangement verblijft u in een comfort appartement in het golf resort in Brunssum, centraal tussen de heuvels van Zuid-Limburg en het prachtige natuurgebied de Brunssumerheide. Het hotel ligt midden op de baan! Na een intensieve dag golfen bent u zo op uw kamer, gedurende uw verblijf bij dit golf resort in Limburg. De golfbaan beschikt over 45 unieke holes. De 27-holes Champions Course kent een diversiteit die voor Nederlandse begrippen uniek is. Geen hole die op een andere hole lijkt! In het arrangement zit een green-fee voor 18 holes inbegrepen. Kom golfen in overnachten in het prachtige Limburg!

Nachtje wegdromen in een Noord-Limburgs Kasteelhotel en 18 holes golfen net over de grens

Wakker worden in een karakteristiek 13e-eeuws kasteelhotel midden in de weldadige natuur in Noord-Limburg? Kom een nachtje genieten in Baarlo! Baarlo staat bekend om zijn vele kastelen. Het nabijgelegen Nationaal Park De Maasduinen en natuurgebied De Peel zijn zeker een bezoekje waard. Tijdens uw verblijf in Limburg geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Golfen gaat u doen op de golfbaan bij Golfclub Haus Bey. Op 20 minuten afstand van het hotel ligt de Duitse golfbaan. De golfbaan heeft een lengte van 5948 meter en beschikt over een 18 holes baan en een 6 holes baan. 

2-daags Golfarrangement in Weert – Hotel aan de golfbaan

Zoekt u een bijzonder hotel aan de golfbaan, kom dan lekker golfen in Weert. Deze golfbaan is een absolute aanrader. U overnacht in een stijlvol hotel en gaat een dag golfen op de Championship Course. Het hotel ligt heel ideaal aan de golfbaan, vanuit uw hotelkamer staat u middenin de prachtige natuur van Limburg. In het restaurant Brasserie L kunt u genieten van verrukkelijk eten, grenzend aan hole 18 strijkt u neer op het grote zonnige terras.  Kom op adem tussen de holes door of geniet van een middagje in de natuur. Dat wordt een heerlijk weekendje golfen in Limburg!

golfen en overnachten in Limburg

 

Liever golfen in België?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830