U vindt hier fantastische fietsarrangementen in Friesland. Uw fietsroute, fietstocht begint hier. Zoek en boek hier uw fietsarrangement en overnacht in een mooi gelegen hotel. Een heerlijk fietsweekend of zomaar een paar dagen tussendoor op de fiets genieten!
5 Daags Hotelaanbieding: fietsen in Friesland, Drenthe en Overijssel

Vanuit dit hotel bent u van Friesland zo in Drenthe en Overijssel. Een uitstekend uitgangspunt voor fietsliefhebbers die deze 3 provincies willen zien met deze geweldige fietstrip.

Wat maakt ons hotel zo anders dan andere?

Is het de omgeving? Nee, niet echt.
Natuurlijk, u bent in één van de mooiste, meest afwisselende streken van Nederland. Water, bossen, stadjes en cultuur u vindt het allemaal in de buurt.

Is het de gastvrijheid? Nee ook niet.
Natuurlijk, we zijn bijzonder gastvrij, maar dat is bij ons vanzelfsprekend geworden. Bovendien; hebt u ooit gehoord van een hotel dat zichzelf niet gastvrij noemde?

Zijn het de kamers? Zelfs dat niet.
Hoewel… het zijn wel bijzondere kamers. We hebben er 50, waarvan maar liefst 40 junior suites: kamers met een aparte living, ook als familiekamer te gebruiken voor gezinnen met kinderen.

Is het ons restaurant? Nou, bijna.
U kunt bij ons heerlijk eten, dat is zeker. Naast de brasserie hebben we een royaal a la carte restaurant, waar de chef met z’n mensen dagelijks in de weer is om dagverse, vaak streekeigene producten om te toveren tot culinaire hoogstandjes. Da’s bijzonder, maar niet het meest bijzondere.

Wat het dan wel is?
Het totaal. De sfeer. Het ongedwongene. Het ”warm-bad-gevoel”. Je onmiddellijk thuis voelen. Dat is waar het om draait in ons hotel. De wetenschap dat u de hoofdpersoon bent. En zo hoort het ook, vinden wij. Want u bent bij ons te gast. En daar zijn we trots op.

Hollands Venetië aanbieding – 2 Nachtjes in Steenwijk en rondvaart in Giethoorn

Giethoorn, ook wel “het Venetië van het Noorden” genoemd, staat bekend om z’n bruggetjes, waterwegen en punters. Wilt u zelf genieten van een dagje Giethoorn en echt het Hollandse gevoel beleven? Dan raden wij u deze Hollands Venetie aanbieding aan met 2 overnachtingen in Steenwijk en een rondvaart in Giethoorn.

Hampshire Hotel De Eese is uniek gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied van de Woldberg en de Eese, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Een bezoek aan deze omgeving, met enerzijds bos en heidevelden en aan de andere kant veenmoerassen en meren is zeer de moeite waard.

Harlingen/Terschelling arrangement van Stadslogement Almenum

Een verblijf in het veelzijdige Friesland vraagt om een overnachting in stijl en dat is dit zeker. Dat kan met het Harlingen/Terschelling arrangement van Stadslogement Almenum in Harlingen.

Harlingen is een van de Friese 11-steden én gelegen aan de Waddenzee. Dankzij de gunstige ligging groeide Harlingen uit tot een echte havenstad. De fraai gerestaureerde pakhuizen langs de Noorderhaven dragen nog steeds namen als Polen, Sumatra en Java. De historische rijkdom is terug te vinden in de gehele binnenstad waar ongeveer 500 monumenten staan. Harlingen is uw bezoek dan ook méér dan waard. Het zijn niet alleen de monumenten, havens, kerken en grachten die uw aandacht vragen. Hoewel minder bekend herbergt Harlingen ook nog steeds in werking zijn de tegel- en aardewerkplaatsen, musea, galeries en een zeer gezellige binnenstad.

Sportief de Eese 3-daags arrangement in Overijssel

Heerlijk fietsen en wandelen door een van Nederlands mooiste natuurgebieden in het groene Overijssel. De natuurliefhebber kan hier écht genieten. Ook zin in een weekendje weg of zomaar even een paar dagen er lekker tussen uit? Boek dan deze sportieve 3-daagse hotelaanbieding.

Hotel de Eese is uniek gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied van de Woldberg en de Eese, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Een bezoek aan deze omgeving, met enerzijds bos en heidevelden en aan de andere kant veenmoerassen en meren is zeer de moeite waard.

Genieten van Cultuur, kunst & historie Arrangement van Stadslogement Almenum

Genieten van Cultuur, kunst & historie Arrangement van Stadslogement Almenum. In het voetspoor van Jopie Huisman.

Hotel Almenum, het stadslogement van Harlingen is samengesteld uit een aantal historische panden uit de Harlinger ‘Gouden Eeuw’. De gezellige binnentuin met terras verbind de gebouwen tot een bijzonder geheel. Zeer rustig gelegen en toch maar 100 meter van de gezellige hoofdstraat.

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor alle fietsarrangementen in Nederland!

Redacteur