Kom 3 dagen naar Bad Fredeburg voor een fietsarrangement in Schmallenberg, waar u prachtige fietstochten kunt maken. De fietspaden beginnen naast het hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheidsgraad, er dus meerdere fietstochten die u kunt maken. Uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Bij dit 3-daags Fietsarrangement in Sauerland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een comfortkamer
  • 2x Een uitgebreid Ontbijtbuffet
  • Gratis kopje koffie of thee bij aankomst met iets lekker uit eigen keuken
  • Gratis fietskaart met fietsroutes die direct in het dorp beginnen

De omgeving ontdekken met de fiets

Een verblijf voor 3 dagen en dat ook nog eens voor een hele mooie prijs! Wie wilt dat nou niet?! Boek nu dit leuke fietsarrangement in Schmallenberg en ontdek de mooie omgeving van Bad Fredeburg in Duitsland.

Kom 3 dagen naar Bad Fredeburg, waar u prachtige fietstochten kunt maken. De fietspaden beginnen naast het hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheidsgraad. Voor elk wat wils. Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen in dit deel van Hoch Sauerland. Er zijn meerdere fietsroutes die in ons dorp beginnen.

Fietsarrangement in Schmallenberg

Schmallenberg ligt in de regio Sauerland in Duitsland. De stad heeft een charmant historisch centrum met vakwerkhuizen, gezellige pleinen en historische gebouwen. Schmallenberg is omgeven door prachtige natuur. Het Sauerland staat bekend om zijn groene heuvels, uitgestrekte bossen en schilderachtige landschappen. Dit maakt het een ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Bad Fredeburg is een kuuroord en een stadsdeel van Schmallenberg in het Sauerland, Duitsland. Bezoekers kunnen genieten van spa-behandelingen, thermale baden en andere wellnessfaciliteiten. Gelegen in het prachtige Sauerland biedt Bad Fredeburg toegang tot een schilderachtige natuurlijke omgeving. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de bossen, heuvels en wandelpaden in de omgeving. Het stadje heeft een historische charme met vakwerkhuizen en historische gebouwen.

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur