Cultuur en natuur

Zin in een weekendje fietsen of juist doordeweeks eropuit? Wanneer we denken aan fietsen dan denken we vaak aan de natuur. Echter kunt u ook een perfecte combinatie maken van cultuur en natuur. Verblijf in een leuke en gezellige stad en maak een fietstocht in de mooie omgeving. Zo kunt u de ene dag lekker cultuur snuiven en de andere dag eropuit in de natuur. De TIPS die ik vandaag voor u heb, zijn in Rotterdam, Alkmaar en in Hanzestad Zutphen. Heb ik u al nieuwsgierig gemaakt? Bekijkt u dan hieronder de 3 fietstrips vanuit een leuke stad!

Fietsarrangement in de Hanzesteden

TOP 3 Fietstrips vanuit een leuke stad

Ontdek Rotterdam per fiets – 2 dagen genieten
Ontdek Rotterdam per fiets en kom 2 dagen genieten in dit prachtige luxueuze hotel. Dit bekroonde boutiquehotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier, in het hart van Rotterdam. De kamers en suites van het charmante Pincoffs bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline.

Ontdek Alkmaar en omgeving met het 3-daags Fietsarrangement vanuit een voormalig Gevangenis
Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee en bruisend Amsterdam is dit hotel een perfecte keuze voor een heerlijk fietsweekend! Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw. U ontvangt diverse fietsroutes om de prachtige omgeving van Alkmaar te verkennen. Ook dit arrangement behoort tot de 3 fietstrips vanuit een leuke stad!

3-daags fietsarrangement in Zutphen – Fietsen naar het kleinste stadje van Nederland
Bronkhorst met slechts 160 inwoners dat zich het kleinste stadje van Nederland mag noemen is meer dan een bezoek waard. Omdat wij u het natuurschoon niet willen onthouden, ontvangt u een fietsroute die u langs de mooiste plekjes leidt.

Veel fietsplezier!

Met recreatieve groet,

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur