Even heerlijk fietsen vanuit een kasteeltje met een van onze 5 Heerlijke fietstrips vanuit een kasteeltje! Laat je betoveren door de schoonheid van de natuur, de rijke geschiedenis en de heerlijke culinaire hoogtepunten die deze fietstochten te bieden hebben. Een onvergetelijke ervaring die je zeker niet wilt missen!

5 Heerlijke fietstrips vanuit een kasteeltje

3-daags Fietsarrangement in Coevorden nabij het Kasteel

Voor een totale ervaring van de prachtige omgeving in combinatie met lekker slapen en eten kunt u terecht in dit hotel in Coevorden. Het 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt. Daarnaast heeft dit een prachtige ligging aan de haven van Coevorden.

Fietsen rondom een prachtig kasteel in Limburg

Vanuit dit bijzondere kasteel in midden Limburg fietst u de mooie natuur in en op nog geen 4 minuten fietsen ligt Nationaal Park de Meinweg waar u mooie fietstochten kunt maken. Terug in het kasteel geniet u in 1 van de sfeervolle kamers en dineert u in het kasteel of bij mooi weer heerlijk op het terras. Zin om een paar dagen heerlijk te fietsen?

3-daags Fietsarrangement in Midden Nederland

Heerlijk fietsen door het gebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn met weilanden, bossen en mooie boerderijen die elkaar af wisselen. Tevens na een mooie dag fietsen geniet u in het kasteel van een gastvrij verblijf in een kasteelkamer.

Fietsen en Genieten in een stijlvol kasteel in het Belgische Aarschot

Gelegen op een prachtig domein, ver weg van de haastige en lawaaierige wereld, vindt u in het Belgische Aarschot ten zuid oosten van Antwerpen dit uit 1830 daterende chateau. Daarnaast kunt u vanuit dit kasteel zo de natuur in fietsen. U krijgt ook een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg. Terug in het kasteel geniet u na van een mooie fietstocht op het terras of in de bar. U geniet van een heerlijk diner en ontbijt en verblijft in een ruime deluxe kamer.

2 Dagen Fietsen en genieten op een Kasteel op de Veluwe

U bent er even lekker tussen uit. Het kasteel, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed. Te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren. We ontvangen u met koffie of thee en een huisgemaakte kasteelmuffin. Na het inchecken ontvangt u enkele fietsroutes van de mooie omgeving.’ s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een uitstekend 3-gangen keuze diner.

Boek nu een van deze 5 Heerlijke fietstrips vanuit een kasteeltje voor een onvergetelijk fietsweekend!

Redacteur