Wilt u dit jaar het nieuwe jaar inluiden op een andere plek dan thuis maar weet u nog niet waar? Wat dacht u dan van Zeeland. Heerlijk uitwaaien op het strand en een winterse wandelingen maken op de duinen. Ik heb ter inspiratie voor u een TOP 3 Oud & Nieuw arrangement in Zeeland geselecteerd die zeker het kijken waard zijn.

3-daags Sylvesterarrangement in Renesse met Live muziek van de huisband op Oudjaarsavond
Traditiegetrouw vindt in dit gastvrije hotel in Renesse een onvergetelijk sylvesterfeest plaats dat u niet mag missen! Na een verfrissende strandwandeling staan de Glühwein en oliebollen voor u gereed om op adem te komen. Dit jaar kunt u op Oudjaarsavond weer genieten van de muzikale begeleiding van de huisband Carrousel, die moeiteloos schakelt tussen easy listening, soul en onweerstaanbare classics.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zeeland met Feestavond met Live Muziek
Op zoek naar een bijzonder arrangement tijdens Oud & Nieuw? Bij dit hotel aan het Veerse Meer geniet u van een 3-daags oud & nieuw arrangement met een 3-gangen shared dining samengesteld door de chef, een luxe shared dining proeverij op oudejaarsavond en aansluitend een feestavond met live muziek met om 12 uur bubbels en oliebollen!

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Vlissingen met Live Muziek op Oudjaarsavond
Vier de jaarwisseling dit jaar in Zeeland en geniet in dit hotel waarbij u een avond samen gezellige gaat tafelen met een 3-gangen shared dining samengesteld door de chef. Op oudjaarsavond is er een feestelijke shared dining proeverij met live muziek. Een geweldige Oud en Nieuw beleven in Vlissingen? Boek dan deze 3-daags Oud en Nieuw aanbieding.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Oudjaarsuitje.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.