Heeft u zin om het jaar gezellig af te sluiten? Kom oud en nieuw vieren in Brabant en geniet van de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid! Wij hebben 3 leuke tips voor u in sfeervolle hotels. Geniet van verrukkelijke diners, comfortabele overnachtingen en de prachtige omgeving in Brabant! Brengt u dit jaar oud en nieuw door in de Biesbosch of toch liever op de wellness boot in Mill?

3-daags Oud en Nieuw vieren in de Brabantse Biesbosch

Kom oud en nieuw vieren in Brabant en geniet van de prachtige natuur in Nationaal Park de Biesbosch! U overnacht in een luxe hotel in het dorpje Made, vlakbij het natuurgebied. Ook kunt u vanuit dit hotel uitstapjes maken naar gezellige steden zoals Breda! Op oudjaarsavond zullen de bubbels en oliebollen natuurlijk niet ontbreken en vindt er een feestelijke toost plaats! Na een heerlijke nachtrust staat er op Nieuwjaarsdag een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels klaar.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Brabant

Sluit het jaar feestelijk af in het Brabantse dorpje Mill! U geniet hier op oudjaarsavond van een luxe 4-gangen diner en op het nieuwe jaar wordt samen om 00:00 geproost met bubbels! Direct naast het hotel ligt een bijzondere wellness boot met uitgebreide faciliteiten, waar u heerlijk kunt ontspannen. Voor een dagje stad liggen de sfeervolle steden Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch vlakbij. U kunt hier uitstekend oud en nieuw vieren in Brabant!

3-daags Oud en Nieuw arrangement in het Brabantse Zevenbergen

Beleef een gezellige oud en nieuw in het Brabantse Zevenbergen! Overnacht in een luxe hotel, geniet van verrukkelijke diners en een feestelijke jaarwisseling! Dit sfeervolle hotel ligt vlakbij Nationaal Park de Biesbosch, hier kunt u heerlijke winterse wandelingen maken. Ook kunt u in het hotel zelf sportief bezig blijven in de fitnessruimte. Zevenbergen is een pittoresk plaatsje waar u heerlijk oud en nieuw kunt vieren in Brabant!

Oud en nieuw vieren in Brabant

Bekijk ook deze oud en nieuw arrangementen aan zee!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840