Wilt u dit jaar een zeildag organiseren? Met dit uitje zijn velen u al voor gegaan en hebben ze een mooie dag mogen beleven op de Friese meren.

Beleef Friesland ook vanaf het water op een traditioneel Friese skûtsje! Dit geweldige zeiluitje is een heerlijk groepsuitje om samen met familie, vrienden of collega’s lekker op het water van te genieten.

Dit zeiluitje heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8. Een erg leuke dag waarbij u gastvrijheid, kwaliteit en originaliteit kunt verwachten.
Aanbevolen door boekers en de redactie van Recreatief.nl.

Klik hier als u meer wilt weten over dit zeiluitje of bel 088-5405805 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over het zeiluitje: Traditioneel skûtsje Zeilen in Friesland.

Met sportieve zeilgroet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.