Heerlijk genieten van 1 nachtje weg in een prachtige omgeving en ’s middags met elkaar genieten van een uitgebreide high-tea?

Voor een super leuk uitje met vriendinnen moet je deze weekendtip zeker overwegen. Genieten in een 4-sterren hotel met een eigen wellness, heerlijke kamers en een plek waar je gezellig even bij kunt kletsen. Het strand, leuke stadjes en dorpjes zijn allemaal goed te bereiken. 

Boek hier deze gezellige weekendtip en geniet met vriendinnen in Zeeland.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.