Vanuit dit kleinschalige familiehotel in Kirchveischede kunt u heerlijk wandelen en genieten in het veelzijdige Sauerland. Met onze aanbieding geniet u ’s morgens van een heerlijk ontbijt en laat u zich ’s avonds verrassen door uw gastheer met een heerlijk diner. Voor een betaalbaar weekendje weg of lekker zo een paar dagen tussendoor is dit een uitstekende uitvalsbasis.

U vindt dit familiehotel midden in het idyllische Sauerland. Het hotel heeft 20 verschillende hotelkamers, van standaard hotelkamers tot kamers met meer comfort. Er is zelf een appartement beschikbaar welke u kunt boeken voor uw gezelschap!

wandelvakantie in het veelzijdige Sauerland

Vanuit dit hotel maakt u prachtige wandelroutes en kunt u genieten van de natuur en bezienswaardigheden in de omgeving. Natuurliefhebbers en buitensporters vinden in het Sauerland wat ze zoeken. Op de premium wandelroute Rothaarsteig, het langeafstandsfietspad Lenneroute of de routes van de Bike-Arena Sauerland voelt u zich op uw gemak, met uitgebreide fietstochten voor racefietsen, mountainbikes en trekkingfietsen.

Als gezin hechten we natuurlijk bijzonder belang aan het feit dat gezinnen zich bij ons op hun gemak voelen. Voor hen zijn er bijvoorbeeld een uitstapje naar het Sauerland Panorama Park en Wildpark of bezoek het Karl May Festival in Elspe.

Het Sauerland biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Niet alleen de Biggemeer trekt jaarlijks veel bezoekers naar het Sauerland, er is nog veel meer te ontdekken. De perfecte locatie voor een relaxed weekendje weg!

wandelvakantie in het veelzijdige Sauerland

Boekt u nu deze heerlijke wandelvakantie in het veelzijdige Sauerland!

Lennestadt-Kirchveischede

Lennestadt-Kirchveischede is een plaats in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het Sauerland staat bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving, met heuvels, bossen, meren en schilderachtige landschappen. Ingeklemd tussen het Ebbegebergte in het westen en het Rothaargebergste in het oosten is dit dal een perfect wandel- en fietsgebied. De rivieren en meren in de buurt zorgen niet alleen voor prachtige decors op uw vakantiefoto’s, maar ook voor heel wat watervertier. Het dorp is meerdere malen bekroond als ‘Golddorf’ door de prachtige vakwerkhuizen die er te vinden zijn.

Bekijkt u ook dit wandelavontuur in Noordrijn-Westfalen!

Benieuwd naar nog meer wandelarrangementen welke wij aanbieden? Bekijkt u dan ons volledige aanbod op: wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur