Het wordt steeds populairder om als teamuitje een sportieve activiteit te boeken. Na ons artikel over luie uitjes, nu een over actieve groepsuitjes! Er zijn bijvoorbeeld speurtochten door verschillende steden te ondernemen, maar jij kan ook met een hele groep naar een adventurepark gaan. Wij hebben hieronder de drie leukste actieve groepsuitjes genoteerd, misschien zit er wel wat voor jou tussen!

Nummer 1: Jumping Jack
Het is misschien niet weggelegd voor iedereen, maar wel een ontzettend leuke activiteit: Jumping Jack. Dit is een park vol met trampolines en bijzondere freerun gedeeltes. Spring op horizontaal op de trampolines aan de muren, ontdek de gekste trucjes en beleef vooral heel veel plezier.

Verschillende area’s
Bij Jumping Jack hebben de bezoekers de keuze uit zes area’s, welke helemaal vol staan met trampolines en bizarre obstakels. Wat er leuk is voor een groepsuitje is het Dodgeball. Ervaren of totaal niet, dat zal helemaal niets uitmaken bij dit uitje. In de zogenaamde Freerun Area kan jij rustig oefenen en volledig je eigen gang gaan.

Springen met een groep
Een bezoekje aan Jumping Jack is geschikt voor verschillende soorten gelegenheden. Vier een verjaardag, boek een groepsuitje of maak een geweldige vrijgezellenfeest mee in dit springparadijs.

Nummer 2: Adventurepark Waddenfun
Reis af naar het mooie Lauwersmeergebied en bezoek Adventurepark Waddenfun. Dit terrein ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van Groningen en is omringt door natuur en weilanden. Er staan een groot klimparcours, wat voor zowel jong als oud een ware uitdaging zal zijn. Naast het klimmen en klauteren is het ook mogelijk om hier te gaan boogschieten of om het vermakelijke spel Archery Tag te gaan spelen.

Indoor
In het indoor klimpark kan de beginnende en ervaren klimmer terecht, het park is namelijk onderverdeeld in drie niveaus. Klim tot een hoogte van maximaal acht meer en maak een enerverende toch op de kabelbaan.

Nummer 3: WhatsApp Moordtocht
De prachtige stad Utrecht zal door Stad Unique worden veranderd in een raadsel. Doe mee met de altijd spannende Whatsapp Moordtocht en ga op zoek naar de kwade moordenaar. Ergens in de stad ligt een slachtoffer en jij moet aan de hand van enkele tips op zoek gaan naar de verborgen aanwijzingen. Elke aanwijzing zal je een stapje dichterbij de waarheid brengen. De Whatsapp Moordtocht is zeker geschikt voor een teamuitje, maar ook voor een gezellige familiedag.

Redacteur