Laat uzelf verwennen met het 2-daags Wandelarrangement aan de prachtige kust van Oostende, België. Gelegen op slechts 100 meter afstand van het schitterende strand, wandelt u langs de uitgestrekte kustlijn. Ontdek de verborgen pareltjes van de stad, bewonder historische bezienswaardigheden en laat u betoveren door de maritieme sfeer. Boek nu dit wandelarrangement vlak bij het strand!

Verken Oostende met het 2-daags Wandelarrangement – Hotel vlakbij het Strand

Wandelarrangement in de Hoge Kempen

Verblijf in het hart van Oostende

Deze locatie biedt ruime en comfortabele 4-sterrenkamers voor een aangenaam verblijf. Met recente investeringen zijn ze er trots op het meest milieuvriendelijke hotel van de stad te zijn. Daarnaast kunt u genieten van het zwembad en wellnessfaciliteiten, die gratis beschikbaar zijn. Het zwembad en de wellnessfaciliteiten vormen eveneens een groot gratis pluspunt. In de gezellige bar met Lindores Lounge kunt u 24/24u terecht voor een drankje.

Het hotel is centraal gelegen, op enkele stappen van het strand, het beschermde Westerstaketsel, het Zeeheldenplein, de Visserskaai, het Casino-Kursaal, musea, verkeersvrije winkelstraten en vele gezellige restaurantjes en cafés. Ook het station ligt op amper 10 minuutjes wandelen van het hotel. De ideale locatie dus om Oostende te ontdekken.Dit wandelarrangement vlak bij het strand niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod op www.wandelarrangement.nl! Hier staat vast en zeker iets leuks tussen!

Gaat u liever fietsen langs de kust? Bekijkt u dan ook deze Top 5!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur