Geniet samen op de Veluwe in Dieren in een bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwezoom. Heerlijk samen in een van de luxe chalets verblijven en samen wandelen en wild spotten op de Veluwe. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Het biedt daarom de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Bijzonder overnachten tijdens het wandelen en wild spotten op de Veluwe

U zult verblijven in één van de vier sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De Finse Chalets bevinden zich op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis Wifi. Daarnaast beschikt u in het hoofdgebouw over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Bovendien kan er voor de kinderen een speelhoekje worden ingericht.

De chalets bevinden zich aan de rand van het bos, dus vraag even aan de bar wanneer u het beste wilde dieren kunt gaan “spotten”! 

Restaurant Vale Nieuwe

Nadat u heeft genoten van het wandelen en wild spotten op de Veluwe geniet u van een 3-gangen diner in het sfeervolle Restaurant Vale Nieuwe. Ongecompliceerd eten, bereid met topingrediënten en geserveerd met een glimlach. Daarnaast is er ook nog een gezellig terras achter het restaurant te vinden. Hier kunt u genieten van een lekker hapje en drankje.

Heeft u zin gekregen om heerlijk te wandelen en wild te spotten op de Veluwe? Boek dan snel dit 3-daags wandelarrangement weg op de Veluwe. Opzoek naar een ander wandelarrangement in een andere plaats? Bekijk snel alle mogelijkheden op: Wandelarrangement.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur