Een uniek nachtgolf arrangement vlak over de grens in Duitsland! U gaat een dagje golfen op een unieke 9 holes golfbaan. Deze golfbaan biedt namelijk de mogelijkheid “nachtgolf” te spelen dankzij de verlichting op de golfbaan! Verblijf vlak over de grens bij Roermond want daar ligt dit prachtige hotel. Dit hotel is gevestigd in een 12e-eeuws kasteel. Overnacht op een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijk 3-gangendiner.

Verblijf in een historisch hotel

Dit hotel is een historisch hotel in het pittoreske stadje Wassenberg in de regio Noordrijn-Westfalen in Duitsland. Het hotel is gevestigd in een prachtig 12e-eeuws kasteel en biedt haar gasten een unieke mix van geschiedenis en moderne voorzieningen.

Het hotel heeft ook een restaurant. Traditie ontmoet moderne keuken. Het restaurant biedt ook seizoensgebonden gerechten aan. Een bijzonder restaurant met heerlijke gerechten dus!

Golfpark Rothenbach

Deze 9-holes golfbaan in Wassenberg ligt op de Duits-Nederlandse grens tussen Heinsberg en Roermond! Als u geïnteresseerd bent in golfen, bent u altijd welkom. Onze golfbaan biedt u de mogelijkheid om uw vaardigheden te verbeteren en kennis te maken met de sport, of u nu een ervaren golfer of een beginner bent.

De idyllische ligging midden in de natuur geeft onze golfbaan een ontspannen sfeer en zorgt ervoor dat u de stress van het dagelijks leven snel vergeet. Hier kunt u genieten van het gevoel van een ontspannen vakantie en tegelijkertijd uw handicap verbeteren.

Bekijkt u ook dit toffe golfarrangement nabij Osnabrück!

Ons volledige aanbod bekijken? Neem een kijken op onze website: www.golfweekend.nl

Met vriendelijke groeten,
Carine Polman
Recreatief.nl / Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur