Tijdens de Kerstdagen onbezorgd genieten van heerlijke diners, gastvrijheid en gezelligheid in dit familiehotel in Giethoorn. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of kom gezellig met de hele familie en geniet met de kerst in het waterdorp Giethoorn.

Kerst met een romantisch karakter
In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben-Wieden, aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn, vindt u aan het water dit mooie familiehotel, omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

Kamers – Overnachten in de Giethoorn
Het hotel beschikt over 15 hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmeting verschillend. In een aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd met warme tinten en kleuren.

Giethoorn in kerstsferen
Zachtjes dwarrelen duizenden vlokjes in Giethoorn neer, Alle lichtjes fonkelen en brengen een prettige sfeer. Het gevoel dat ons met Kerst altijd zal bevangen, is dat wij er iedere keer samen weer naar verlangen. Er is een plek waar u Kerst nooit meer zal vergeten, mogen wij u tijdens de Kerstdagen in Giethoorn welkom heten?

Nog een heerlijke TIP voor een 3-daags Kerstarrangement in Winters Giethoorn!

Redacteur