Nog even en dat is het alweer kerst! Heeft u nog geen plannen gemaakt maar wilt u wel iets doen tijdens de kerstdagen? Vier kerst in Brabant! Geniet van een van deze heerlijke kerstarrangementen, met verrukkelijke diners en overnachtingen in een luxe hotel! Maak er een onvergetelijke kerst van!

3-daags Brabants Kerstarrangement – Sfeervol genieten met luxe diners en Live muziek

Breng dit jaar de kerstdagen door in een luxe wellness en beauty hotel in Etten-Leur en beleef een ontspannen kerst! Geniet op beide kerstdagen van culinaire diners met aangename live muziek en overnacht in een van de comfortabele hotelkamers. Etten-Leur is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de stad en natuur. Ook kunt u hier leuke uitstapjes maken, breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Vincent van Gogh informatiecentrum. Vier kerst in Brabant en komt weer helemaal tot rust!

Bijzonder 3-daags Kerstarrangement in een Kloosterhotel met live muziek op de Kerstdagen

Geniet dit jaar tijdens kerst in een oud klooster van luxe diners met live muziek! En na de diners wordt er op beide kerstdagen ook nog prettige live muziek verzorgd in de bar onder begeleiding van een pianist. Op kerstavond biedt het kloosterhotel u de mogelijkheid om een kerkdienst bij te wonen in de kapel. Dit voormalige klooster ligt in het Brabantse plaatsje Deurne, Deurne wordt vaak het culturele centrum van de Peel genoemd.

Geniet van een 3-daags Kerstarrangement in dit Wellnesshotel in Brabant

Laat u tijdens kerst verwennen in dit heerlijke wellness hotel in Brabant. Direct naast het hotel ligt de wellness boot waar u kunt genieten van uitgebreide wellness faciliteiten. Beide kerstdagen geniet u van luxe diners en bij vertrek ontvangt u een verrukkelijke fles bubbels! Het hotel is gelegen in het gezellige dorpje Mill, in een natuurrijke omgeving. Vier kerst in Brabant en ontspan! Heeft u zin om een dagje cultuur te snuiven? De prachtige steden Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch liggen op steenworp afstand. 

vier kerst in Brabant

Bekijk ook deze kerstarrangementen in Duitsland!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840