Kustplaatsen

Renesse

Op Schouwen-Duiveland ligt het welbekende Renesse. Een echt toeristen badplaats waar altijd wel iets te beleven is. Naast het fantastische strand biedt Renesse vooral voor jongeren een uitstekend nachtleven om te verkennen. Ook voor de ouderen is Renesse natuurlijk een gezellig oord en uitvalsbasis om dit eiland en Zeeland verder te gaan verkennen. Zoekt u een arrangement voor uw verblijf in deze gezellige badplaats?
Zoek dan niet verder maar kijk hier voor de mooiste hotels!

Zierikzee
Naast Renesse is een bezoek aan de Parel van de Oosterschelde, Zierikzee zeker ook de moeite waard. Deze monumentenstad heeft een eeuwenoud karakter en in het gezellige centrum kunt u lekker winkelen en een terrasje pakken. Als u bij Zierikzee de brug overgaat rijdt u over de Oosterschelde naar Noord-Beveland. Steekt u daar het Veerse Meer over dan arriveert u op Zuid-Beveland. Op dit eiland vindt u Goes en Middelburg.

Goes
Goes ligt in het midden van de provincie en ligt ongeveer 30 minuten rijden van het strand. Als u deze plaats bezoekt moet u zeker de 63 meter hoge Watertoren gaan bekijken. Het is de eerste stalen watertoren in Nederland waar u via de lift naar boven een fantastisch uitzicht kunt pakken. Dus sla dit bezoek niet over!

Middelburg
Op zo’n 25 minuten rijden van Goes ligt de stad Middelburg. Het is ongekend maar deze stad heeft meer dan 1000 monumenten. Bent u een cultuurliefhebber dan moet u zeker wat langer de tijd nemen voor Middelburg. Zoekt u dan nog een leuk hotel, kijk dan even hier! Als u vanuit Middelburg verder naar het zuiden rijdt komt u aan in Vlissingen.

Vlissingen
Een stad met vele namen, havenstad, toeristenstad, maar vooral niet te vergeten monumentenstad. Ook Vlissingen heeft een rijke historie met maar liefst 300 rijksmonumenten. Nabij het strand dus in de zomer is het heerlijk om dichtbij het water te kunnen zijn maar ook in de wat koudere maanden biedt Vlissingen absoluut mogelijkheden voor een heerlijk weekend. Een leuk uitstapje is de veerboot te nemen in Vlissingen naar Breskens. U kunt te voet of de fiets meenemen om een tochtje over het water te maken. Bent u met de auto dan kunt u de Westerschelde tunnel nemen en komt u aan op het eiland Zeeuws-Vlaanderen. Kijk hier voor de beste hotels in Vlissingen!

Na het lezen van deze verhalen ook zin gekregen in een dagje of weekendje Zeeland? Kijk hier voor de leukste arrangementen en weekendjes weg! 

Redacteur