Stapt u dit jaar de auto in met de Kerstdagen om te verblijven in het mooie Zeeland? Bekijkt u dan deze Top 3 kerstaanbiedingen in Zeeland. Genieten van heerlijke diners, uitgebreide ontbijtjes en vooral van de gezelligheid! Daarnaast bevindt u zich natuurlijk in een prachtige omgeving welke zeer geschikt is voor het maken van verfrissende wandelingen. Boekt u deze leuke kerstaanbieding in Zeeland dit jaar?

Kerst vieren in Sluis!

Met dit fantastische 3-daagse Kerstarrangement in Sluis geniet u in het volledig in kerstsfeer gehulde 4-sterren hotel van heerlijke kerstdiners met op beide Kerstdagen live muziek en elke ochtend een uitgebreid ontbijt. Geniet met de kerstdagen in het mooie Sluis tegen de Belgische grens aan.

Vier de kerst in Renesse!

Het landgoed is een beschermd natuurgebied van 43 hectare, het is een prachtige locatie om hier uw kerst door te brengen. Maak een mooie winterse wandeling of ga even lekker naar de Zeeuwse kust en geniet in het hotel van luxe kerstdiners. Met dit Kerstarrangement bent u verzekerd van onvergetelijke Kerstdagen. Romantisch met z’n tweetjes of gezellig met de hele familie.

De kerstdagen doorbrengen in Burgh-Haamstede

Heerlijke strandwandelingen maken, lekker relaxen in het hotel, ’s avonds lekker eten en op 1e en 2e Kerstdag Live Muziek! Wie wil er nou geen onbezorgde kerstdagen? Ga er lekker tussen uit met kerst en boek deze 3-daagse Kerstaanbieding en ga genieten in Zeeland. 

Benieuwd naar nog meer leuke kerstarrangementen? Bekijk onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur