Op zoek naar een leuke verblijf met Oud en Nieuw maar nog niks kunnen vinden? Bekijk u dan dit leuke Sylvesterarrangement in Zeeland en ga er lekker tussenuit met de feestdagen! Laat u verwennen tijdens een heerlijk diner en ontdek overdag de mooie omgeving!

Zeer goed. Alles vlot en correct verlopen zoals het allemaal beschreven stond. Goed werk!

Dit Oud en Nieuw arrangement is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in een comfort kamer
  • 2x een uitgebreid ontbijt
  • Aperitief bij het diner
  • Een feestelijk dinerbuffet op 31 december
  • Entertainment op31 december 2023
  • Proosten op het nieuwe jaar met een glas bubbels en oliebollen om 0.00 uur
  • Feel Happy moment (gratis hapje bij drankje tussen 17-18hr)

Grand café en Restaurant

Het Grand Café is niet alleen ‘grand’, maar ook groots door de 13 meter lange bar, de heerlijke zithoek en diversiteit aan zitjes. De “Helden van Zeeland” hebben er hun vaste plek gevonden middels het enorme schilderij van Sil van Mil. Een doek van maar liefst 10×1,5 meter dat een centrale plaats inneemt op de achterwand. Het Grand Café is een plek waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie en een krant, een lekkere lunch, een heerlijk drankje uit ons brede assortiment of een high tea.

Genieten  in Zeeland

Wilt u het jaar feestelijk afsluiten? Kom genieten van dit 3-daagse Sylvesterarrangement in Zeeland. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid dinerbuffet met bubbels en bollen.

Het hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten.

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur