Vandaag nieuw binnen gekomen: 3-daags Kerstarrangement in Zeeland. Samen in Zeeland de Kerstdagen doorbrengen. Lekker luxe overnachten pal achter de duinen in Kamperland. Het hotel wordt met de kerst helemaal omgetoverd in een betoverende Kerstsfeer.

Meer weten over deze Kerstaanbieding, klik dan hier!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.