Voor een super leuke combi bezoekt u het prachtige waterdorp Giethoorn. Maak een rondvaart en geniet van een heerlijke pannenkoekenmaaltijd aan het water. Daarna gaat u naar Paasloo om daar een actief middagprogramma te doen, van klimmen en lopen op het water, tot bubbelen of een boerenmeerkamp. U mag zelf kiezen!

Programma Giethoorn – Paasloo (u mag het ook omdraaien)
U wordt ontvangen in Eetcafé Giethoorn met een warme consumptie met boerenbrok. Daarna kunt u genieten van een 2 uur durende rondvaart door Giethoorn. Stuurt u liever zelf een bootje? Dan kunt u genieten van een 2 uur durende fluistertocht door Giethoorn.

Bij terugkomst wordt er gedacht aan de innerlijke mens en kunt u genieten van een pannenkoekenmaaltijd (2e pannenkoek gratis!). Aansluitend heeft u nog even de gelegenheid om het dorp te bezoeken.

Rond een uur of 15:30 uur gaat u op eigen gelegenheid naar Paasloo waar jullie ontvangen worden met een drankje en aansluitend gebruik maken van 1 van deze leuke activiteiten:
Klimmen in Klimbos Overijssel (2 uur)
– Een ronde Arrow Battle (1 uur)
Bubbeltime (auqa & bouncingbubbel, 1,5 uur)
Boerenmeerkamp (2 uur)

De dag wordt afgesloten in 1 van de restaurants met een dagplate naar keuze of barbecue.

Genieten in Giethoorn
Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets!

Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Sfeervolle locatie in Paasloo
Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Kom ook genieten van dit leuke Combinatie arrangement in Giethoorn en Paasloo!

Redacteur