Geniet in Wunderland Kalkar van dit gave ALL-INCLUSIVE dagarrangement! Van 11:00 tot 18:00 uur heeft u toegang tot ons familiepark (indien geopend) waar frietjes, ijsjes en frisdrank altijd zijn inbegrepen. Daarnaast mag u van 12:00 tot 14:00 uur gebruik maken van ons all-in lunchbuffet. Bovendien zijn koffie en thee alsmede bier en wijn inclusief. Zin in een potje bowlen? Ook onze sport- en spelactiviteiten zijn gratis inbegrepen bij dit toparrangement!

Sfeervolle locatie voor jong en oud
Dit pretpark ligt vlak over de grens in Duitsland (30 min. rijden vanaf Arnhem) en is een zeer bijzondere locatie aan de Rijn. Ooit zou er een kerncentrale worden aangesloten op het net, maar dat ging niet door. Nu is het terrein omgetoverd tot een groot hotelcomplex met een familiepark ernaast. En daar wordt wel degelijk energie opgewekt, maar dan op een andere, persoonlijke manier! Groot en klein krijgen nieuwe energie door leuke dingen te doen. De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen. Zowel het hotel als het familiepark gebruiken het all-inclusive principe. Voor het familiepark betekent dit gratis frietjes, ijsjes en frisdrank! In het hotel zijn de maaltijden all-inclusive, waarbij ook koffie & thee, frisdrank, bier en wijn (ook port & sherry) ook zijn inbegrepen. Ervaar zelf hoeveel energie deze buitengewone locatie oplevert en kom genieten van ons all-inclusive dagarrangement!

Familiepark en hotel
Kernie’s Familiepark beschikt over meer dan 40 attracties. De kids beleven de grootste avonturen terwijl de ouders genieten van een drankje aan de Rijn. Ook is er een museum in het park waar de kinderen vanalles kunnen leren over energie en de geschiedenis van Wunderland Kalkar. Er zijn toffe attracties voor zowel de kleintjes als de wat oudere kids. Zo zijn er theekopjes, is er een achtbaan, een wildwaterbaan en de Vertical Swing: een superspannende zweefmolen in de koeltoren!

Naast het park ligt een hotel met 435 hotelkamers, verschillende restaurants en een caféstraat. Tijdens het dagarrangement mag u tussen 12:00 en 14:00 uur onbeperkt gebruik maken van het lunchbuffet in ons buffet-restaurant. Uiteraard zijn ook tijdens de lunch koffie & thee, frisdrank, bier en wijn inbegrepen. Daarnaast zijn ook de sport- en spelfaciliteiten in Wunderland Kalkar bij het dagarrangement inbegrepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een potje poolen, kegelen of bowlen!

Kom ook genieten van dit heerlijke ALL IN Familiedag in Duitsland met vele activiteiten!

Redacteur