Ontdek Leeuwarden op een andere manier! Doe een spectaculair teamuitje in het centrum van Leeuwarden en leer op die manier over de leukste plekjes van de stad.

Deze arrangementen zijn een teambuilding voor de groep en zorgen altijd voor veel hilariteit bij de deelnemers.  Leeuwarden biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Wij selecteerden voor u 4 leuke stadsarrangementen in Leeuwarden.

1. Wie is de Mol Leeuwarden
In teams van maximaal 10 personen wordt de stad doorkruist en worden verschillende groepsopdrachten uitgevoerd. De doelstelling is een zo hoog mogelijke groepscore te behalen. Behalve de groepsopdrachten krijgt iedere speler ook een eigen geheime opdracht waarmee hij het team extra punten kan laten behalen. In ieder team zit echter een onbekende speler (de mol ) die eigenlijk bij het volgende team hoort. Deze moet de boel zoveel mogelijk saboteren. Daarnaast moet hij proberen de geheime taak te raden van de medespelers. Lukt hem dit dan krijgt de groep van de mol 10 extra punten.

2.  De mannen tegen de vrouwen
Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd tussen mannen en vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar een ding tegelijk. Vrouwen praten makkelijker over emoties maar kunnen slecht kaartlezen. Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld en de leukste discussies onderling. De quiz bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz.

3. City GPS Tocht
Toe aan wat uitdaging? Een spectaculair teamuitje in het centrum van Leeuwarden. Succes verzekerd. Wilt u de stad Leeuwarden eens op een andere manier ontdekken? Doe dan deze City GPS tocht. Een citygame met verrassende elementen voor zowel vrienden, familie alsook voor collega’s.  Als je op een door de gps aangewezen punt komt moet je aan de hand van de routelijst en de gps puzzelen wat de volgende bestemming is. Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden.

4. Pelgrimscode
Nodig vrienden, familie of voetbalteam uit om het uitdagende teamspel de Pelgrimscode te spelen in de gezellige hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. Het razend spannende tv-programma De Pelgrimscode is een groot succes op de buis. Speel De Pelgrimscode als spannende citygame, ideaal voor groepsuitjes. In groepen doorkruis je de stad Leeuwarden op zoek naar verschillende historische plekken. Daar vind je aanwijzingen die je team steeds een stap dichterbij het einddoel brengt: de locatie van de pelgrimsschat! Zoals de naam al doet vermoeden, transformeren alle deelnemers tijdens dit spel tot pelgrims, op weg naar dat ene ‘hogere doel’: de pelgrimsschat.

Enjoy.nl voor de leukste uitjes in Leeuwarden! Van een dagje uit met familie, vrienden of collega’s tot een weekendje weg met z’n tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden.

 

Redacteur