2023 is voorbij gevlogen, nog even en dan is het al 2024! Bent u nog op zoek naar een locatie om de jaarwisseling feestelijk te vieren? Vier oud en nieuw in de stad! Overnacht in een van deze luxe hotels, geniet van verrukkelijke diners en beleef samen een onvergetelijke jaarwisseling!

2-daagse Oud & Nieuw aanbieding in hartje Alkmaar met verblijf in bijzonder hotel

Vier oud en nieuw in de stad en beleef een onvergetelijke jaarwisseling in op een bijzondere locatie Alkmaar! Dit hotel bevind zich in een voormalig gevangenisgebouw, in het centrum van Alkmaar. U kunt deze gevangenis herkennen uit het tv programma Celblok H! Geniet op oudejaarsavond van een verrukkelijk dinerbuffet en tot 01:00 in de bar en lobby van sfeervolle muziek! Tijdens de jaarwisseling ontvangt u een heerlijk glas bubbels.

Oud en Nieuw vieren in Leiden? Geniet en relax in dit Wellness hotel

Geniet tijdens de jaarwisseling in een luxe wellness hotel in Leiden! Ontspan in een van de sauna’s of waai uit aan het strand in een van de nabij gelegen badplaatsen. Het hotel is ideaal gelegen op 2 minuten van station Leiden. Op oudejaarsavond geniet u hier van een culinair 4-gangendiner. De jaarwisseling wordt feestelijk gevierd met een toost, bubbels en natuurlijk oliebollen!

3-daags Oud & Nieuw arrangement in hartje Leeuwarden

Ga feestelijk het nieuwe jaar in, in een chique hotel Leeuwarden! Het 4-sterren hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e-eeuw. Op oudejaarsdag kunt u deelnemen aan een mooie stadswandeling met acteur en een gezellige afsluitborrel in het hotel. ’s Avonds geniet u van een luxe 4-gangen diner en een onvergetelijke jaarwisseling! Vier oud en nieuw in de stad en geniet in het gezellige Leeuwarden!

vier oud en nieuw in de stad

Bekijk ook deze oud en nieuw arrangementen op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840