Heerlijk overnachten met uitzicht op de golfbaan. Dit golfhotel is gelegen vlak over de grens in Duitsland aan een 36-holes golfbaan. Na het golfen kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Verblijf in een van de comfortabel ingerichte kamers en wordt wakker met een rijkelijk ontbijtbuffet.

2-daags golfarrangement in golfhotel in Duitsland vlakbij Enschede

Ontdek de omgeving

Het parklandschap van het Münsterland rond de stad Ahaus heeft een bijzondere aantrekkingskracht op velen die deze regio kennen. Nergens anders in het Münsterland vindt u zoveel natuurgebieden, hoogveengebieden en heidevelden, hier in de directe omgeving van Nederland.

De ligging van dit hotel is ideaal, vanuit Nederland rijdt u via de A1 of de Twenteroute (N18) eenvoudig en snel naar Ahaus. Ideaal dus dit golfarrangement in Duitsland!

Gelegen vlakbij Enschede!

Hotelkamers

Het hotel beveelt zichzelf aan met elegant en comfortabel ingerichte hotelkamers en suites die zijn uitgerust met alle wenselijke voorzieningen.

De 18 standaardkamers zijn 26 vierkante meter groot. De standaardkamers zijn ingericht met een een boxspringbed, zithoek, bureau, tv, telefoon en Wi-Fi. De badkamers hebben een ligbad, vloerverwarming föhn en een toilet/bidet in een aparte ruimte.

De 13 premiumkamers zijn 30 vierkante meter groot. De premiumkamers zijn ingericht met boxspringbed, zithoek, bureau, Smart TV, koffie-/theeapparaat en Wi-Fi. De badkamers hebben een dubbele wastafel, ligbad, vloerverwarming, föhn en een toilet/bidet in een aparte ruimte.

De 4 suites zijn 50 vierkante meter groot verdeeld over 2 etages. De suites zijn ingericht met een aparte woonkamer met zithoek, bureau, TV, telefoon en Wi-Fi. De suite heeft een aparte badkamer met boxspringbedden. De badkamers hebben een dubbele wastafel, ligbad, douche, vloerverwarming, föhn, toilet/bidet in een aparte ruimte.

Boek nu dit leuke golfarrangement in Duitsland!

Ons volledige aanbod bekijken? Dat doet u op onze website: www.golfweekend.nl

Bekijk ook dit leuke arrangement in Duitsland!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur