Kom genieten van dit 3-daags Golfarrangement in Duitsland in Bramsche. Ontdek de prachtige omgeving en geniet daarnaast van de prachtige golfbanen. Kom volledig tot rust in een rustige en landelijke omgeving en ga heerlijk golfen met dit 3-daags Golfarrangement in Bramsche!

De hotelkamers en faciliteiten tijdens het 3-daags Golfarrangement in Duitsland

Tijdens uw verblijf geniet u in één van de verschillende kamers die het prachtige landhuis u te bieden heeft. Van een 1-persoonskamer tot een comfort kamer, maar ook een Junior suite en een Familiekamer…. het hotel biedt het u allemaal! Daarnaast geniet u tijdens uw verblijf met dit 3-daags Golfarrangement in Duitsland van het gewone zwembad met moderne waterglijbaan, sauna, fitness ruimte en de sport faciliteiten. Daarnaast mag u ook gebruik maken van de squash en- tennisbaan.

Dit Hotel & Restaurant is zeer rustig gelegen op het platteland van Bramsche, vlakbij de Hase-See. Het hotel ligt in de provincie Nedersaksen op 15 kilometer ten noorden van Osnabrück en op 85 kilometer van de Nederlandse grens bij Oldenzaal.

De Golfbanen

Tijdens uw verblijf heeft u de keuze om te golfen op verschillende golfbanen, allemaal binnen 50 minuten rijden van het hotel. Zo golft u bijvoorbeeld op Varus Golfclub, Golfclub Habichtswald, Osnabrücker Golfclub of Golfclub Teutoburger Woud!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Reserveer dan snel een 3-daags Golfarrangement in Duitsland in Bramsche weg. Geef aan ons door op welke dag, welke baan en hoe laat u wenst te golfen en wij regelen de rest.

Voor ons gehele aanbod aan Golfarrangement in Duitsland klikt u ook eens op: Golfen in Duitsland.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur