Naar het buitenland om te golfen?

Wist u dat u op een paar uurtjes rijden, heel veel mooie golfbanen kan vinden in Duitsland! Iedereen weet dat Duitsland veel groter is dan Nederland. Dus er is ook veel meer ruimte voor golfbanen en die zijn dan ook in grote getale aanwezig! Alleen in Noordrijn-Westfalen vindt u al meer dan 150 golfbanen!

Berge Golfclub is zo’n mooie baan, tijdens dit golfarrangement in Schwelm gaat u daar dan ook golfen.. Deze 18 holes golfbaan ligt in Gevelsberg/Wetter en is een prachtig gelegen golfbaan in het Bergisches Land. Het heuvelachtige gebied maakt het natuurlijk heel interessant en uitdagend om hier te golfen. Ook de zeer spannende waterhindernissen maken een bezoek aan deze golfbaan uw bezoek waard en dat wordt beloond met adembenemende uitzichten en fairways. Op de driving range kunt u even inslaan in de overdekte tee-cabines. Een putting-, pitching- en chippinggreen en een oefenbunker maken de trainingsmogelijkheden compleet.

Golfarrangement in Schwelm, Duitsland – NIEUW

Tijdens dit golfarrangement in Schwelm, verblijft u in een fijn hotel. Dit 4-sterren hotel is gelegen in het centrum van Schwelm, op een korte loopafstand van de oude stad met zijn mooie vakwerkhuizen. Hier kunt u genieten van de small-town locatie, maar toch binnen handbereik van de steden Wuppertal, Düsseldorf en Keulen, of de Ruhrgebied steden van Dortmund, Bochum en Essen. Het hotel ligt op nog geen 1,5 uur rijden vanaf Venlo.

U geniet van een heerlijke nachtrust in de hotelkamers of suites naar uw keuze. Daarnaast geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in restaurant Verdi. Restaurant Verdi, ingericht in art-nouveaustijl, combineert chef-kok Rolf Niedersteberg regionale producten met prachtige delicatessen. Het restaurant heeft 30 zitplaatsen en biedt de perfecte setting voor een prachtige avond. Om elk bezoek spannend te maken, zijn er dagelijks andere aanbevelingen van onze chef-kok.

Komt u ook langs in Schwelm? Klik dan HIER!