Golfen wordt steeds populairder!

Sinds de pandemie is golfen steeds populairder geworden. Op dit moment zijn er bijna 400.000 personen met een NGF-lidmaatschap in Nederland. Dit heeft ook deels te maken dat golf steeds toegankelijker wordt. Bij veel golfbanen zie je dan ook dat er steeds meer gedaan wordt om nieuwe (jonge) leden aan te trekken.

Omdat er veel nieuwe golfers zijn bij gekomen de afgelopen jaren, helpen wij jou graag verder met de populairste golftrips deze zomer!

Populairste golftrips deze zomer – 5 TIPS

3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
Een van de populairste golftrips deze zomer is dit 3-daagse golfarrangement in Brabant. Het hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en zeilen, op 5 km van de rand van het schitterende nationale park de Biesbosch. Het hotel heeft gratis WiFi, huurfietsen en een uitstekend à la carte restaurant Fundi.

Bij dit arrangement zijn twee 18 holes greenfee inclusief en heb je de keuze uit maar liefst 5 golfbanen. Binnen een straal van 20 minuten rijden vindt je de volgende golfbanen: De Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan Bergvliet, Golfpark Loonsche Duynen, Golfbaan de Turfvaert en Golfpark de Haenen. Met zoveel keuze is er voor zowel de beginnende als gevorderde golfer genoeg uitdaging op de golfbaan.

3-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland – voor de echte liefhebber
Wist je dat de golfbanen in Duitsland er ook puik bij liggen? In Duitsland heeft men een speciale opleiding tot greenkeeper nodig om aan de slag te gaan bij een golfbaan. Een van deze mooi onderhouden banen is de Elfrater Mühle in Krefeld. Op deze Internationale Championship Course komen dagelijks veel golfers van heinde en verre om op deze baan te spelen. Bij dit arrangement heeft u ook nog de keuze om op een andere Duitse golfbaan te spelen, namelijk: Op De Niep, Moyland International en Schloss Haag.

Tijdens deze golftrip, verblijft u in een hotel gelegen aan de golfbaan Elfrater Mühle. Vanuit dit 4-sterren hotel kijkt u uit op de golfbaan. Perfect voor een weekendje golfen en daarom ook een van de populairste golftrips deze zomer!

2-daags Culinair Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen
Liever een tweedaags golfarrangement? Neem dan eens een kijkje bij dit arrangement in Alkmaar. Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is dit hotel een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boutique hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Bij dit arrangement gaat u golfen bij Golfbaan Regthuys en Golfbaan Sluispolder, bij de laatste golfbaan is ook een smaakmakende 3-luik lunch inbegrepen. U kunt lunchen voor of na uw golfronde maar het is ook mogelijk om eerst 9 holes te spelen, te lunchen om vervolgens de laatste 9 holes te lopen. Ideaal om op te laden voor de rest van de golfronde!

Golfarrangement met 2 overnachtingen op een prachtig landgoed en 2 dagen golfen in Overijssel
Niet voor niets is dit golfarrangement in Twente een van de populairste golftrips deze zomer. Je verblijft tijdens dit arrangement namelijk op een prachtig landgoed. Je vindt dit prachtige landgoed diep verscholen in het Twentse landschap, bij het dorpje Lattrop, in de buurt van Ootmarsum. Het 4-sterren hotel is dé plek om in een mooie ambiance de hectiek van alledag achter je te laten en helemaal tot jezelf te komen.

Tijdens dit arrangement ga je golfen op Het Rijk van Sybrook in Enschede. Sybrook is een van de mooiste golfbanen van Overijssel. Met 27 holes, zijn er 3 verschillende luscombinaties mogelijk. Hierdoor is het leuk om ook een tweede of misschien derde keer te komen golfen!

3-daags Golfarrangement in België met 3 dagen golfen op golfbanen direct aan het hotel
Tenslotte, willen wij ons licht laten schijnen op dit fraaie arrangement in België. In de streek van de 3 grenzen ligt Golf Henri-Chapelle. In het Land van Herve zijn de golfbanen harmonieus geïntegreerd. Voor de ervaren golfer is de 18-holes Les Viviers een uitdaging. Op golfbaan Charlemagne zul je worden verrast door de bunkers en waterhindernissen. Mocht je een beginnende golfer zijn, dan kun je beginnen op de 9-holes golfbaan La Chapelle.

Tijdens dit arrangement verblijf je in het nabijgelegen hotel. Vandaar uit loop je zo naar de golfbaan. Op de golfbaan wordt er ook een buggy voor je gereserveerd zodat je natuurlijk niet 3 dagen hoeft te lopen.