” Perfecte dag, prima eten, leuk en gevarieerd programma en vriendelijke mensen. In één woord TOP. ” Dit dagje uit scoort bij onze voorgaande gasten een gemiddelde van 8,9.

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit giethoorn met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, uurtje bowlen en lekker eten.

Lekker ontspannen op een dag als deze! Eerst in Giethoorn genieten van een kopje koffie met appelgebak om aansluitend te genieten van een 2 uur durende rondvaart door het bijzondere dorp Giethoorn, over het meer ’t Bovenwijde en het natuurgebied ”de Wieden”. Bij terugkomst staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar en als u uitgegeten bent, kunt u even lekker de benen strekken in het mooie dorpje Giethoorn. Daarna gaat u op eigen gelegenheid naar Zwartsluis, waar de bowlingballen voor u gepoetst zijn. Na een uurtje bowlen staat er een overheerlijk pannetjesdiner voor u klaar!

Benieuwd wat voorgaande gasten van dit Ontspanningsarrangement in Giethoorn vinden?
Klik hier, lees er alles over en kom zelf ook een dagje lekker genieten!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.