Op zoek naar een leuk uitje samen met je vrienden of familie? Bekijkt u hier meer dan 50 super leuke dagjes uit in Giethoorn! 

Een gezellig dagje Giethoorn beleven met vrienden of familie! Kom jij ook deze zomer?

ALL-IN Groepsuitje in Giethoorn

Giethoorn

Een waterstreekdorp in Overijssel wat een echte trekpleister is voor zowel de buitenlandse als de Nederlandse bevolking. Een gezellig dorpje met veel water waar je leuke fluistertochten over kan maken en waar je vervolgens neerstrijkt op het terras voor een verfrissend drankje!

In de zomer weet je niet wat je ziet, de zonnestralen die op het water schijnen, de blije gezichten van iedereen die aan het varen is en de fanatiekelingen die zich lopen uit te sloven tijdens hun puntertocht over het water! Gezelligheid en vertier, dat is waar Giethoorn om bekend staat. Kom jij deze zomer ook een dagje genieten in het mooie Giethoorn?

Verblijf je liever een heel weekend in Giethoorn? Ook dat kan! Bekijk hier de vele leuke arrangementen!

Neemt u ook een kijkje tussen de Top 3 vriendenweekendjes in en rondom Giethoorn!

Meer dan 50 super leuke dagjes uit in Giethoorn!

Wilt u een volledige dag genieten samen met je vrienden of familie, boekt u dan dit leuke van A tot Z arrangement. Begin de dag met een heerlijke warme consumptie en sluit de dag af met een heerlijk diner wat jullie zeker hebben verdiend. In de middag gaan jullie er namelijk actief (of minder actief) op uit! Een middag genieten op het water in hartje Giethoorn!

Heeft u niet zo veel tijd maar wilt u toch meer zien van Giethoorn en genieten van een heerlijke High Tea? Boekt u dan dit leuke High Tea arrangement samen met een vriend of vriendin!

Bekijkt u alle uitjes in Giethoorn via onze website: www.giethoorn.tips

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur