Geniet met uw gezin van een onvergetelijk dagje uit in het betoverende Giethoorn. Speciaal samengesteld voor gezinnen, biedt dit arrangement een perfecte combinatie van plezier, ontspanning en ontdekking! Kom dus heerlijk genieten van een dagje Giethoorn met het gezin!

Dagprogramma tijdens het dagje uit in Giethoorn

Uw dag begint met een warm welkom en een smakelijke kop koffie/thee, vergezeld van heerlijk vers appelgebak. Het hoogtepunt van uw avontuur is een betoverende fluistervaart door de waterwegen van Giethoorn. U bestuurt uw eigen fluisterboot en vaart op uw eigen tempo, omringd door adembenemende natuurlijke landschappen. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke picknick die u meekrijgt, perfect om gezellig met uw gezin te delen terwijl u vaart.

Na het varen is het tijd om de omgeving verder te verkennen op de fiets. U ontvangt een leuke route die u langs de charmante bezienswaardigheden van Giethoorn en de omliggende gebieden leidt. Fiets langs schilderachtige grachten, pittoreske bruggen en traditionele rietgedekte boerderijen en neem de tijd om te genieten van de rust en schoonheid van uw omgeving. Voor een extra dosis plezier stopt u bij een outdoorbedrijf om een potje midgetgolf te spelen. Daag uw gezin uit voor een vrolijke wedstrijd op de uitdagende en kleurrijke midgetgolfbaan, plezier gegarandeerd!

Na een dag vol avontuur en plezier keert u terug naar het sfeervolle restaurant, gelegen in het hart van Giethoorn. Neem plaats en ontspan met een verfrissend drankje naar keuze (exclusief). Als u nog niet klaar bent om afscheid te nemen van de culinaire geneugten, kunt u ervoor kiezen om aansluitend te genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu.

Giethoorn ontdekken

Giethoorn en de omliggende omgeving bieden een overvloed aan natuurlijke pracht en bezienswaardigheden. Neem de tijd om het beroemde Waterdorp te verkennen, bewonder de historische architectuur, bezoek musea of geniet gewoon van een ontspannen moment op ons terras met een hapje en een drankje.

Stap uit de dagelijkse routine en maak kostbare herinneringen met uw gezin tijdens een onvergetelijk dagje uit in Giethoorn. Ervaar de unieke charme van dit sprookjesachtige dorp en creëer blijvende banden terwijl u samen geniet van de prachtige natuur en opwindende activiteiten.

Kijkt u voor ons gehele aanbod aan uitjes in Giethoorn ook eens op: Giethoorn.tips

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur