Het gezellige Brabant; een ideale locatie om de kerstdagen door te brengen. U hoeft deze keer niet zelf uren in de keuken te staan, maar gewoon genieten van heerlijke diners die speciaal voor u zijn bereid.

Kerst in het gezellige Brabant
Wij zijn gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk verblijf. De feestdagen staan voor een combinatie van heerlijk eten en ontspannen in een bijzondere kerstambiance.

Het hotel en De Brug Active worden ook dit jaar weer in prachtige kerstsferen gebracht. Mooie kerstbomen, fonkelende lichtjes, kerstmuziek en een glas glühwein bij aankomstmaken het een verblijf om nooit te vergeten!

Op Eerste en Tweede Kerstdag is er in de avond live entertainment voor jong en oud!

Het leukste hotel voor de Kids!
Bij Carlton De Brug vervelen kinderen zich nooit! Er is zoveel te beleven voor kinderen. Wat dacht u van zwemmen, voetballen, tennissen, bowlen, diverse spelletjes in de Game Room met onder andere een Playstation 3, Vita en Move, knutselen in de Kidsclub en nog veel meer. Dit jaar zal er een indoor speeltuin in De Brug Active opgebouwd worden met meer dan 20 opblaas attracties!

Sport & Health Centre De Brug Active
Geniet tijdens uw verblijf van alle faciliteiten die De Brug Active te bieden heeft. Maak gebruik van het zwembad met jacuzzi’s, sauna’s en Turks stoombad. Of van de sportieve mogelijkheden bowling-, squash- en tennisbanen en fitness. De Health Spa is tijdens de feestdagen geopend voor gezichts- en lichaamsbehandelingen (vooraf reserveren noodzakelijk).

De kamers – Heerlijk overnachten in Brabant
Er valt zoveel te beleven dat onze ruime kamers een heerlijk toevluchtsoord zijn. Rustig, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Tijdens de feestdagen geniet u van een speciaal tarief. Onze Deluxe kamer met twee eenpersoons-bedden is ruim van opzet en voorzien van alle gemakken om een verblijf helemaal ontspannen te beleven.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,6!
“Alles dik in orde! Heel erg tevreden!”
Anoniem geeft een 9.

“Wij hebben gekregen wat wij er van verwacht hadden. Tof,voor herhaling vatbaar.”
Werner van Acker geeft een 9.

“Het arrangement vonden we geweldig, leuke sfeer, vooral de live muziek op beide avonden was fantastisch,we hebben genoten… Van de omgeving hebben we weinig gezien,het weer was er niet naar! Het personeel was heel vriendelijk, en het eten voortreffelijk!!! Voor herhaling vatbaar!!!Maar dan graag dat het kinderparadijs dan ook open is zodat we onze kleinkinderen mee kunnen nemen zodat ze ook wat te doen hebben! groeten ,Leo en Netty Vos.”
Leo en Netty Vos geven een 9.

Wilt u zelf ook eens genieten van dit geweldige 3-daagse Kerstarrangement in Brabant?

Redacteur